Izvor: Tanjug
05.06.2022 u 18:58
0

NIJE OČEKIVAO TROFEJ U PARIZU Španski teniser Rafael Nadal otkrio da nikada nije verovao da će ponovo osvojiti Rolan Garos!

 Španski teniser Rafael Nadal izjavio je posle osvajanja titule na Rolan Garosu da nije verovao da će još jednom igrati u finalu Otvorenog prvenstva Francuske.

Nadal je 14. put trijumfovao na grend slemu u Parizu nakon što je opravdao ulogu favorita i u finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda 6:3, 6:3, 6:0.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Španac je pobedom u Parizu stigao do 22. pehara na najvećim turnirima, a sada ima dva grend slem trofeja više od Novaka Ðokovića i Rodžera Federera.

Nadal je sa 36 godina postao najstariji šampion Rolan Garosa i od ponedeljka će biti četvrti igrač na ATP listi.

„Za mene je veoma teško da opišem osećanja koja imam. Nisam nikada verovao da ću opet biti ovde, igrati još jednom u finalu i biti konkurentan. To mi sve mnogo znači. Ovo je bilo neverovatno putovanje. Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti. Boriću se, ali ću pokušati da nastavim isto ovako“, rekao je Nadal, koji je dobio ovacije navijača.

NADAL LAKO SA NORVEŽANINOM Španski teniser osvojio je 14. titulu na Rolan Garosu, sada ima dva Grend slem trofeja više od Đokovića i Federera!

Španski teniser je zahvalio navijačima na podršci tokom Rolan Garosa i istako da mu je bilo zadovoljstvo da u finalu igrati protiv Ruda.

„Kaspere, bio si sjajan i želim da ti čestitam. Ove dve nedelje su naročito bile važne za tebe. Srećan sam zbog tebe i tvoje porodice i želim vam sve najbolje. Takođe, hvala mojoj porodici i timu. Mnoge stvari su se desile i ne mogu dovoljno da vam zahvalim. Kada su povrede u pitanju ništa ne bih mogao bez podrške i odavno bih bio u penziji. Ovo je najbolji turnir na svetu, hvala svima koji ga omogućuju“, rekao je Nadal po završetku meča.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter