Izvor: KURIR.RS
11.09.2023 u 14:38
0

NJUJORKOM ODZVANJALO „NOLE, NOLE“: Đokovićev intervju za američku televiziju prekinuli navijači (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je četvrti put u karijeri US Open pošto je u finalu pobedio Danila Medvedeva i emotivno je proslavio sa svojom porodicom na tribinama, uz nikad glasniju podršku navijača.

Isto je bilo i kada je Đoković posle meča u improvizovanom studiju televizije „ESPN“ dao kratak intervju, pa je u jednom trenutku čak i izgubio glas pokušavajući da nadjača fanove koji su se okupili u blizini.

Odzvanjalo je „Nole, Nole“, potom su se javili i srpski navijači koji su dozivali Đokovića i mahnuo im je rukom, dok je čak morao i da se nakašlje koliko je glasno morao da priča da bi se čuo tokom intervjua.

„ALEKSAAA“: Novakove poruke podrške košarkašima nisu izostale ni tokom finala (FOTO)

Teško je sada pričati i opisati rečima šta osećam. Još se nije sleglo šta sam uradio, osvojio sam 24. grend slem i nadam se da ću još ispisivati istoriju, ali dobro znamo da me je pre dve godine Medvedev razbio ovde kada sam išao po istoriju. Nisam želeo opet taj osećaj i svi iz mog tima i porodice su znali da moraju da me ostave poslednja 24 sata da ne bih razmišljao šta je na stolu, jer uvek je nešto, posebno… – rekao je Đoković pre nego što su ga prekinuli navijači.

– Taj drugi set je jedan od najtežih setova koje sam odigrao u karijeri, znao sam da neće odustati, bio je blizu da osvoji set i gubio sam dah, nisam imao snage u nogama, ali to je bio ključ i olakšanje. U trećem setu sam imao jasan plan da ne igram preduge poene, on je neke promašio, tako da evo nas ovde.

Đoković je debitovao još 2005. godine na US Openu, a 18 godina kasnije slavi četvrti pehar i dodaje da kod njega nema limita dok god se oseća dobro.

– Šta je cilj? Prihvatiću bilo koji grend slem, svejedno je! Moj prioritet za sledeću godinu je isti, a to je da osvajam grend slemove, da igram za moju zemlju, Olimpijske igre…

A, kakav je plan za slavlje posle osvajanja pehara?

Ne znam koliko ćemo ludovati večeras, pitala su me deca kako ću slaviti i rekao sam da će to biti sa njima, a videću šta će biti kad legnu da spavaju. Možda iskoristim što smo u najboljem gradu na svetu, hajde da slavimo. Pričao sam sa Jelenom gde će ko da sedi jer je bilo mnogo ljudi, a premalo mesta. Morali smo da rasporedimo ljude i pričali smo o deci i nisam znao gde će da sede. Kada sam prvi put seo na klupu i video Taru u prvom redu, pokazala mi je ručicu, a kad god mi je bilo teško pogledao sam nju i ona mi je davala snagu da pobedim. Divno je bilo slaviti sa mojom porodicom ovde – naglasio je srpski teniser.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter