Izvor: sport.alo
16.01.2024 u 22:43
0

NOLE I KIRJOS SUPER ORTACI: Ceo svet se smeje šta mu je Đoković poslao (VIDEO)

Kažu da nesreće zbližavaju ljude. Upravo to dogodilo se najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću i Niku Kirjosu. Australijanac je bio jedan od najvećih Novakovih kritičara, često je znao da pretera i uputi otrovne strelice, ali se sve promenilo kada je naš as prošao kroz golgotu u Australiji pre dve godine, odnosno kada je deportovan iz zemlje.

Dok su čak i brojni teniseri osipali paljbu po Đokoviću, Nik ga je zdušno branio i pružao mu podršku. Danas su jako bliski, toliko da se čak i dopisuju svakoga dana.

Upravo o tome je pričao Kirjos za Eurosport, gde radi kao komentator za vreme Australijan opena.

SRBIJA U IŠČEKIVANJU: Evo kada počinje meč Đoković-Popirin

– Ma, mi šaljemo ‘mimove’ (grafičke internet šale) jedan drugome! Definitivno smo imali trnovit početak našeg odnosa, ali neke stvari su se tu promenile. Sada, bukvalno, pričamo maltene svaki dan! – rekao je Kirjos.

Naglasivši da ima još nekih kolega s kojima je „ratovao“ ili još uvek vodi takve bitke, poput Stefanosa Cicipasa (uz komentar „narod voli kada na red dođu takvi mečevi, jer znaju da će biti ‘začinjeni’ svim i svačim), Kirjos je upitan o čemu to on i Novak pričaju svakodnevno.

Odgovor je glasio:

– Pričamo o bilo čemu. Pa, eto, šaljemo ‘mimove’ jedan drugome!

– Stvarno? Đoković to radi? – glasilo je naredno pitanje Lore Robson.

– Da! Da! Eto, imao je prekjuče onaj neverovatan volej, i ja sam ga odmah upitao ‘Odakle tebi takvi potezi? Nisi to imao protiv mene na Vimbldonu (u finalu)’. A on mi odgovara ‘Pa, od tebe sam to uzeo’. Kunem vam se Bogom, to je rekao – otkrio je nasmejani Nik Kirjos o svom novom, velikom teniskom drugaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter