Izvor: mondo.rs
17.01.2024 u 07:47
0

SRBIJA U IŠČEKIVANJU: Evo kada počinje meč Đoković-Popirin

Novak Đoković danas igra drugo kolo Australijan opena, a protivnik mu je domaći igrač Aleksej Popirin oko 10.30 časova po centralnoevropskom vremenu (20.30h po lokalnom).

Meč možete gledati na prvom kanalu Eurosporta dok tekstualni prenos možete pratiti na BSC Happy portalu.

Susret Đoković-Popirin je zakazan posle duela Arine Sabalenke i Brende Fruhvirtove, tako da će Nole morati da zamoli svoju belorusku prijateljicu da što pre dođe do pobede, kako njegov meč ne bi počeo prekasno.

„NOVAK JE PRIVILEGOVAN“: Popirin se baš nalupetao pred meč

Novak Đoković je inače trenirao po nesnosnim temperaturama u Melburnu, a već zna da ako prođe Popirina – koji ga je čak i prozvao pred meč – da će igrati protiv boljeg iz duela Gaela Monfisa i Tomasa Martina Ečeverija. Taj potencijalni meč trebalo bi da bude na programu u petak, videćemo da li opet u noćnoj sesiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter