Izvor: telegraf.rs
14.12.2023 u 12:22
0

NOLE POBESNEO! Đoković OPSOVAO zbog nepravde

Srpski teniser i ujedno najbolji igrač sveta, Novak Đoković, tokom dana se oglasio zbog lažnih navoda iz Španije, a, odlučio je i da ne stane na tome, pošto je morao da se oglasi i povodom nepravde koju je ATP učinio prema njegovom treneru.

Na kraju svake kalendarske godine, kada se i završi teniska sezona, organizacija ATP bira najbolje od najboljih. Tu je nekoliko kategorija, a jedna od njih jesu i treneri.

Ove godine, paklena je bila konkurencija, ali, bilo bi pošteno reći da je Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića bio i najuspešniji, s obzirom na to da je Novak osvojio tri od četiri Grend slem turnira, a takođe je došao i do trofeja na završnom Mastersu u Torinu.

KAKVA GLUPOST: „Novak je napravio budalu od njega“

Ipak, čak ni to nije bilo dovoljno ATP-u da proglasi najboljeg, te su ovu nagradu osvojili Darenu Kejhilu i Simoneu Vagnociju, trenerima Jakina Sinera. To je malo i iznerviralo Novaka, koji im je čestitao, ali imao je i šta da kaže.

– Čestitam Darenu i Simoneu na odličnoj sezoni sa Janikom Sinerom – napisao je Novak, te se potom obratio i svom treneru.

– Gorane, mislim da bismo morali da osvojimo sva četiri Grend slema, kako bi ti možda, ali samo možda, bio u prilici da osvojiš nagradu za trenera godine. Završili godinu na prvom mestu, tri Grend slema i šta koji k… i pisanje istorije ovog sporta nije dovoljno, moj dragi treneru – besan je bio Novak u svojoj objavi.

prinscreen instagram djokernole
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter