Izvor: Alo.rs
12.07.2023 u 08:29
0

NOVAK DIGAO UZBUNU Đoković tokom noći zvao Ivaniševića, od njega je tražio samo jednu stvar

Novak Đoković ništa ne prepušta slučaju, otkriveno je kako se ponašao posle teškog meča sa Hurkaom.

Prema informacijama koje je objavio bivši australijski teniser Pet Keš govoreći za Bi-Bi-Si, Novak Đoković je u noći između nedelje i ponedeljka podigao uzbunu. Tražio je od Gorana Ivaniševića da hitno analiziraju problem sa riternom i zato je trener morao da nabavi video-materijal.

POSLE KRIZE u prvom setu, ĐOKOVIĆ SAVLADAO RUBLJOVA: Obezbeđeno četvrtfinale

– Goran Ivanišević je poslao poruku nekome ko je zadužen za video-materijal u 1 ujutru, u noći između nedelje i ponedeljka. Želeo je da vidi usporene snimke svih Novakovih vraćenih servisa protiv Hurkača jer Đoković nije bio zadovoljan – napisao je Pet Keš na Tviteru.

Očigledno, ovo je još jedan dokaz da je Novak Đoković apsolutni perfekcionista i da ništa ne prepušta slučaju.

Napatio se Đoković kako dugo nije da bi savladao Poljaka, ali je učinio sve – kao i njegov tim – kako bi došlo do pobede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter