Izvor: happy BSC Portal/Telegraf.rs
04.11.2023 u 12:08
0

NOVAK ZNA PUT DO FINALA: Đoković je od ovog tenisera izgubio u Beogradu, ali mu je kasnije sve naplatio

Svi već vide Srbina, ne samo u finalu, nego i sa titulom u rukama.

Novak Đoković, i kada ne igra na svom monstruoznom nivou i nedodirljivom za sve ostale, sasvim dovoljno dobro gura da ih sve pobeđuje. Stigao je do polufinala Mastersa u Parizu, a tamo ga danas (subota, 17 časova) čeka Andrej Rubljov koji u najlepšim snovima priziva reprizu meča iz Beograda.

Pre godinu i po dana, Novak je zbog svih nastalih problema u post-korona atmosferi bio van ritma. Jednostavno, na Serbia Openu se provlačio korak po korak, preokretao, uspevao da nađe dah, ali je na kraju nabasao na super brzog Rubljova koji ga je naterao na ogromni fizički napor i poraz.

Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias

 

Svi su, nekako, uslovi tada bili na strani Rusa koji je to iskoristio. Ipak, nakon toga su odigrana još tri međusobna duela, dva na betonu i jedan na travi, a Rubljov se iščupao samo jedan set sa količnikom 1:8 Sve što je izašlo sa te beogradske šljake je išlo u smeru sigurne pobede Novaka.

A, i mora se priznati da je Đoković ponovo u punom sjaju, daleko od tih vremena kada su mnogi sumnjali kako će njegova forma uspeti da se vrati na stare staze.

Ponovo su na betonu, a na Andrej na betonu nije uspeo Đokoviću da uzme niti jedan set. Štaviše, toliko je glatko gubio da je u tom sudaru izgledao kao nižerazredni igrač.

KRITIKOVALA JE ĐOKOVIĆA, A SADA MU SE DIVI: Legendarna teniserka se obratila Novaku ovim rečima

Sva tri betona i sve tri lake pobede Srbina – 2021. u Torinu 6:3, 6:2, pa naredne godine ponovo na završnom turniru 6:4, 6:1, a onda u Australiji još jedna rapsodija od 6:1, 6:2, 6:4. Sve u svemu, po jasnom papiru se favorit ovde ne mora ni izgovoriti, ali taj favorit skoro sigurno ni sada neće izgubiti niti set.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter