Izvor: Alo.sport
20.01.2024 u 19:57
0

NOVAKU STIGLA NEVIĐENA POHVALA OD LEGENDE: Mogu komotno već da mu graviraju ime na peharu

Novak Đoković dobio neverovatne pohvale od teniske legende.

ĐOKOVIĆEV RIVAL DOKAZAO KAKAV JE ČOVEK: Argentinac oduševljen Novakom

Rod Lejver arena je kao druga kuća Novaka Đokovića. To mu je najuspešniji grend slem. Na terenu koji nosi ime čoveka koji neizmerno poštuje najvećeg u istoriji i koji ima samo reči hvale za njega.

Veruje legenda svetskog tenisa da je iskustvo velika prednost Đokovića u samoj završnici turnira.

– Novak sve zna na terenu. Ima svaki adut u rukavu i tačno zna kada bi trebalo da ih iskoristi, a kada ne bi trebalo da ih poteže.

Uveren je Rod Lejver da će Novak osvojiti i 11. Australijan Open.

– Servira dobro, nepobediv je u igri sa osnovne linije, tako da smatram da osim ako se desi neko čudo, da neko odigra najbolji meč u životu i eliminiše ga, mogu komotno da počnu da graviraju njegovo ime na pehar.

Koliko je Đoković dominantan, Lejver ima utisak da ponekada i „namerno“ pušta protivnike.

– Ponekad mi se čini kao da izaziva samog sebe na putu do finala. On ponegde izgubi set na grend slemovima, a ja pomislim kako se šali s nama, jer je mogao komotno da pobedi sa po dva izgubljena gema po setu – zaključio je vremešni Lejver.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter