Izvor: Tanjug
19.05.2022 u 20:32
0

ODRŽAN ŽREB ZA ROLAN GAROS Novak Đoković brani titulu ali put će mu biti jako težak!

Najbolji svetski teniser Novak Ðoković sastaće se u prvom kolu Rolan Garosa sa Jošhitom Nišiokom iz Japana, a već u četvrtfinalu turnira bi mogao da odmeri snage sa Rafaelom Nadalom, određeno je žrebom u glavnom gradu Francuske.

Žreb nije bio naklonjen srpskom asu. Posle Japanca, Novak bi u 2. kolu mogao da igra protiv Aleksa Mlčana, koga od nedavno trenira dugogodišnji Ðokovićev trener Slovak Marijan Vajda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U delu kostura u kom je Novak nalazi se i Karlos Alkaraz, nedavni pobednik mastersa u Madridu, i jedini čovek koji je na šljaci na jednom turniru pobedio i Ðokovića i Nadala.

Novak bi sa Alkatrajom mogao da se sretne u polufinalu, odnosno sa boljim iz duela mladog Španca i Nemca Aleksandra Zvereva.

ZA MENE JE NADAL NAJVEĆI RIVAL U KARIJERI: Đoković sazreo kao igrač, Španac ga „gurao u tom pravcu“

Pre Nadala u četvrtfinalu Novak će verovatno morati da igra i protiv pobednika meča Dijego Švarcman – Grigor Dimitrov.

Ðoković na drugom grend slemu sezone brani titulu i 2.000 ATP poena, koje je osvojio prošle godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter