Izvor: Telegraf.rs
23.06.2023 u 17:33
0

OLGA SE PLASIRLA U POLUFINALE Čelendžera u Italiji i učvrstila među prvih sto teniserki

Olga Danilović nastavlja da melje protivnice na Čelendžeru u italijanskoj Gajbi. Kineskinja Jue Juan je pružila solidan otpor, ali je ipak morala da pruži ruku boljoj na ovom meču i to u dva seta – 6:4, 7:6.

ZVEZDA OBELEŽILA 20 GODINA OD PRVE NOVAKOVE TITULE! Ovo je Đokovićeva poruka!

Susret je trajao sat vremena i 54 minuta i nova pobeda ju je dodatno učvrstila među najboljih sto na WTA listi – sada ima zagarantovano 93. mesto od ponedeljka.

Oba seta Olga je započinjala na sjajan način, brejkovima u drugom odnosno četvrtom gemu. Interesantno, Juan je dva puta u devetom gemu dolazila do ribrejka, samo što to nije materijalizovala u uvodnom periodu igre kada je Danilovićeva uspela odmah u narednom gemu da dođe do prednosti od 1-0.

Drugi set otišao je u tajbrejk u kojem je iskoristila četvrtu meč loptu – 7:5.

Protivnica u borbi za finale biće joj Nemica Tatjana Marija, trenutno 66. na renkingu. Ona je u četvrtfinalu bila bolja od iskusne Belgijanke Janine Vikmajer sa 2-0 (6:3, 7:5).

Ovo će biti drugi susret za Olgu sa Marijom. U jedinom dosadašnjem dvoboju rivalka je bila bolja u četvrtfinalu WTA turnira u Gvadalahari 2019. godine.

Danilovićevu treba očekviati u glavnom žrebu Vimbldona koji počinje 3. jula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter