Izvor: Informer.rs
23.06.2023 u 15:37
0

ZVEZDA OBELEŽILA 20 GODINA OD PRVE NOVAKOVE TITULE! Ovo je Đokovićeva poruka!

Teniski klub Crvena zvezda obeležio je sinoć 20 godina od prve titule Novaka Đokovića, koju je osvajač rekordna 23 gren slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, okupile su se i brojne zvanice, a prisutnima se putem video linka obratio i najbolji svetski teniser.

VENUS VILIJAMS dobila specijalnu pozivnicu za VIMBLDON

 Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život- poručio je Đoković.

Nije zaboravio Novak Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu.

– Veliki pozdrav za Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu, Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste. Želim vam sve najbolje i puno zdravlja- poručio je Novak Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter