Izvor: Alo.rs
27.12.2022 u 10:17
0

OVO SE ČEKALO: Evo kada Đoković stiže u Australiju!

Novak Đoković se u Dubaiju priprema za start 2023. godine i Australijan open, a poznato je kada stiže u Australiju.

Početkom godine je Novak deportovan iz Australije, jer nije vakcinisan, ali je pre nekoliko meseci zabranu ulaska od tri godine ukinuta. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Đoković će prve zvanične mečeve odigrati u Austrlaiji na turniru u Adelajdu koji se igra od 2. do 8. januara i koji će mu biti zagrevanje za prvi grend slem u sezoni. Iz Tenis Australije objavili su i da će Đoković u Adelejd stići večeras.

POSLE SVIH PROBLEMA U AUSTRALIJI, ĐOKOVIĆ NE GUBI NADU: „Nadam se da ću biti na pravi način dočekan“

Vraća se Nole u Australiju nakon najvećeg skandala u istoriji tenisa. Dobio je medicinsko izuzeće, ali je po dolasku u Melbrun prošao sramnu torturu tamošnjih vlasti koje su ga na kraju deportovale.

Sad su svi u Australiji na nogama, a videćemo kako će ga dočekati posle sramote koju su mu priredili početkom godine. Ukinuli su Australijanci zabranu, ali izvini nismo čuli, prave se kao da se ništa nije dogovilo.  

Bruje danas australijski mediji o Novakovom dolasku, dok organizatori ne kriju nadu da će njegov povratak podići interesovanje za turnir, koje je prošle godine bilo ispod svih očekivanja. 

– Tenis Australija je potvrdio da će Novak Đoković stići u utorak. On će novu sezonu startovati u Adelejdu sledeće sedmice – napisao je Mihail Samulski na društvenim mrežama.

Inače, Tod Vudbridž je pre neoliko dana rekao da će biti pod velikim pritiskom medija po dolasku u Australiju zbig svega što se desilo početkom sezone. Novak je pobedio 19 mečeva u nizu u Australiji, 47 od poslednjih 49,  72 od 75 mečeva. 

– Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis. U prošlosti sam uvek imao priliku da godinu u Australiji počnem veoma snažno i volim da igram tamo –  istakao je devetostruki pobednik Australijan opena Novak Đoković. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter