Izvor: Novosti
21.02.2021 u 19:59
0

Patrijarh Porfirije čestitao Novaku uspeh u Melburnu i uputio mu snažnu poruku koju sigurno neće zaboraviti

Povodom još jednog velikog uspeha Novaka Đokovića, NJegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Porfirije uputio je čestitku najboljem teniseru sveta.

– Čestitam našem Novaku Đokoviću njegovu veliku pobedu na australijskom turniru, ali i, još više, njegov novi podvig. To što on čini jeste vrhunski sport, ali i nešto mnogo više od toga. Nešto što diže moral i puni srca ponosom svih nas koji sa njim učestvujemo u zajedničkim borbama sa malodušnošću, učeći da istrpimo bolove i prevaziđemo sva fizička ograničenja, baš kao i on. U tome je i sama svrha onoga što već godinama dobijamo od nesalomljivog, kao stena čvrstog, Novaka.

SAZNAJTE JOŠ

JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Mladić sleteo automobilom u kanal i POGINUO, povređene još dve osobe

DIREKTORKA TORLAKA: Ruski stručnjaci odobrili početak proizvodnje vakcine Sputnjik V

„JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO…“ Premijerka Brnabić objavila NOVI SPOT o borbi sa koronom (VIDEO)

PREMINUO OSNIVAČ POLICIJSKE ASOCIJACIJE: Đorđe Gračanin izgubio bitku sa koronom

EPIDEMIJA LAŽNIH VESTI PREPLAVLJUJE INTERNET: Evo kako da prepoznate PROVERENE informacije

I ponovo se to pokazalo i na dalekom jugu planete, u Melburnu, po deveti put. Tamo daleko od nas – gledano fizički, ali, i pred nama, kao još jedno od poprišta na kojima se pokazuje srpski karakter u najlepšem svetlu. Hvala Novaku na tome i na svemu što će nam još prikazivati i prinositi. Čestitke od srca, uz naše molitve za Novaka i čitavu njegovu porodicu! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter