Izvor: Tanjug
18.09.2022 u 19:51
0

Srpski teniser Laslo Ðere poražen je od Stena Vavrinke (6:4, 6:3) u prvom kolu kvalifikacija ATP turnira u Mecu!

 Srpski teniser Laslo Ðere nije uspeo da se plasira u finale kvalifikacija ATP turnira u Mecu, pošto je u prvom kolu kvalifikacija poražen od Švajcarca Stena Vavrinke 6:4, 6:3.

Meč je trajao 74 minuta. Vavrinka je u prvom setu odlučujući brejk napravio u desetom gemu što mu je bilo dovoljno za 6:4 i 1:0. Švajcarac je u drugom setu poveo 3:0, a onda je održavao prednost do kraja meča i zasluženo je stigao do pobede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vavrinka će za plasman u glavni žreb ATP turnira u Mecu igrati protiv mađarskog tenisera Zombora Piroša.

Švajcarac je u karijeri osvojio 16 trofeja, od toga tri grend slem titule, ali se trenutno nalazi tek na 288. mestu ATP liste zbog čega mora da igra kvalifikacije na turnirima.

Menadžer Rodžera Federera tvrdi: „Uvek će biti neki novi broj jedan, ali niko neće imati uticaj koji je on imao!“

ATP turnir u Mecu igra se za nagradni fond od 597.900 evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter