Izvor: Happy BSC Portal
15.11.2023 u 00:22
0

ŠOKANTAN PORAZ ĐOKOVIĆA! Sramna publika i čudesni Italijan režirali senzaciju u EPSKOM meču u Torinu (VIDEO/FOTO)

Novak Đoković izgubio je u drugom kolu Završnog mastersa u Torinu od Janika Sinera sa 7:5, 6:7, 7:6!

Čudesan meč videli smo u Torinu! Đoković je igrao fantastično, ali na drugoj strani Siner je igrao najbolji tenisu u karijeri. I tamo tako mogao je sinoć da parira prvog reketu sveta…

U prvom setu pobednika su odlučile nijesne i dva nešto slabija servisa Đokovića. Italijan je to iskoristio i fanatastičnim riternima došao do brejka u 11. gemu!

To nije ostavilo traga na igru Đokovića koji je u drugom setu nastavio sa sjajnim servisima, a ujedno je pritiskao rivala na njegov servis. Međutim, Siner je neverovatno servirao i nije dopustio čak ni brejk loptu.

Odluka je usledila u taj brejku gde je Novak uspeo da nadoknadi mini brejk prednosti koji je imao Italijan… Kada je bilo najteže, Đoković je odigravao impresivne poene i izborio treći set.

A, tamo prava drama. Janik je imao 4:2, a onda je usledio prvi brejk Novaka i to posle 15 servis gemova domaćeg tenisera u kojima nije uspeo da mu oduzme servis. Međutim, u taj brejku Đoković nije imao snage da rivalu zada završni udarac.

Nošen velikom podrškom sa tribina Siner je osvojio taj brejk i ujedno prvi put u karijeri pobedio Đokovića.

DANAC I DALJE NE VERUJE ŠTA MU SE DESILO: Rune u čudu zbog onog što mu je Nole uradio

Nole i Italijan su do sada igrali četiri puta, i svakom okršaju, Đoković je izlazio kao pobednik, a poslednji meč su odigrali na Vimbldonu kada je srpski teniser trijumfovao sa 3:0.

Obojica su pobedama startovali na takmičenju u Torinu, pa ćemo videti ko će ove večeri ipak taj procenat uspešnosti pokvariti.

Evo kako je izgledao tok meča:

Kraj meča. Pobeda Sinera 7:5, 6:7, 7:6. U taj brejku trećeg seta je bilo čak 7:1 za Sinera.

6:6 – Nije bilo dileme ni u ovom gemu. Novak servira odlično i to raduje pred početak drugog taj brejka večeras. Vreme je da odluku!

5:6 – Uhhhh… Kakva borba! Spektakularan udaraca Sinera na 30:30, krenuo je na sve ili ništa – i dobio. Za sada.

5:5 – Nema svetski broj jedan problema na svoj servis u ovom gemu. Novi gem u kome nije imao nikakvih problema. Prava drama u Torinu.

4:5 – Novak je prošli gem osvojio sa nulom, a sada je istom merom uzvratio i domaći igrač. Đoković servira za opstanak u meču.

4:4 – Moćno u ovim momentima izgleda srpski as. Italijan u velikoj krizi, ali razlog za to je neverovatan rival koji je na suprotnoj strani mreže.

3:4 – Brejk! Posle 15 servis gemova u kojima je Siner dolazio do cilj, konačno se desio brejk. I to u kakvom momentu. Novak vraća brejk!

2:4 – Neverovatno! Raspala se igra Đokovića u ovom gemu! Nemamo objašnjenje šta se desilo sa Novakom…

2:3 – Dosta uzbuđenja u ovom gemu. Prvo je Nole osvojio poen izvanrednim vinerom, Nole, ponovo ušao u klinč sa publikom, ali Siner ipak stiže do vođstva. Kakvu borbu očekujemo do kraja, svi pršti u Torinu, a šta nas još očekuje.

2:2 – Nastavlja se rezultatska klacklica u trećem setu. Počinje igra živaca, svako je siguran na svom servisu. Naravno, znamo ko je mentalno najjači teniser, verujemo da će tako biti i večeras, odnosno da će Novak slaviti posle velike borbe. Odličan meč gledamo u Torinu.

1:2 – Projektili Sinera odlučuju i Italijan stiže do vođstva u trećem setu, Obojica dosta lako osvajaju svoje gemove. Nema dileme, da nas očekuje velika borba, ima da pršti do kraja meča. Pa, ko preživi, pričaće

1:1 – Sad, ste baš naljutili Novaka, osvaja gem bez izgubljenog poena. Samo, vi ljutite, Đokovića, sve više tenzije između našeg igrača i publike, ali on to Novak voli, to mu je dodatni motiv.

0:1 – Šteta, uh kako bi bilo lepo da je Novak odmah na startu napravio brejk, milina, ali ne da se Siner. Novak u šoku, Janik osvaja gem zahvaljujući greškama sudije. Haos u dvorani, Đoković se svađa sa sudijom, publika mu zviždi. Totalna ludnica, ljudi čulo se kako je lopta udarila u nec, a to niko nije primetio.

Počinje treći odlučujući: 

7:6 – Ma, tako je masjtore. Ti si mentalna gromada, sad se lakše diše. Đoković osvojio drugi set, a sada u pohod na pobedu. Velika borba viđena je u taj-brejku, prvo je Siner napravio mini brejk, onda Nole uzvraća, ludnica se nastavlja do kraja taj-brejka, a onda Nole stiže do drugog seta.

Čudesni Novak Đoković osvaja drugi set – 7:5 bilo je u taj brejku!

Drugi set:

Ludnica, Novak uzvraća taj-brejk. Ajmo, Noleeee, nema predaje.

Nije dobro krenulo, mini brejk za Sinera. Dvorana u transu, izgovaraju njegove ime.

6:6 – Drama, dramu stiže. Ludnica u Torinu, odluka pada u taj-brejku. Držimo fige, Novače, da se pokaže ko je mentalno najjači igrač na svetu.

6:5 – Ne može bolje, Nole se nije previše namučio, sigurno je obezbedio taj-brejk, ali zašo ne bi i do brejka na servis Sinera. Držimo fige, idemo Novače…….

5:4 – Kakav siguran servis, bez izgubljenog poena osvaja peti gem. Sada je baš vreme da se napravi brejk i stigne do izjednačenja. Uh, kako bi to bilo lepo. A, za to mu je potrebno da napravi brejk u idealnom trenuktu. Zašto ne bi verovali, pa to za našeg igrača nije ništa novo. Pokaži, Novače, zašto si najbolji na svetu.

4:4 – Siner stiže do novog izjednačenja. Svako je do sada siguran na svom servisu u drugom setu. Borba do kraja, i naravno očekujemo još jedan maratonski meč kada je u pitanju Srbin.

4:3 – Reč, koja koja ne postoji kod Novaka je predaja, tako je i u meču sa Sinerom. Jednostavno, preko puta njega je odlični Italijan, ali i publika. Ali, sigurni smo da Nole zna šta radi i kako da nađe rupu kod protivnika.

3:3 – Nema se rešenje za Sinerov servis, to je pravi projektili, jednostvno loptu ni ne vidiš. Ali, i pored toga, Đoković je bio na korak od brejka, ali šta da se radi, kad Janik udara loptu, kao sumanut. Hoće li i ovome doći kraj.

3:2 – Tri asa, i jedan viner, i Đoković osvaja treći gem. Čupavo, Nole igra izuzetno agresivan tenis, kako bi spustio Sinera. Valjda će i Janikov servis malo da padne, pa vreme je ljudi.

2:2 – Ne može se protiv Sinerovih servisa, pa to ti je. Imao je Nole 30:0, a onda su krenule „bombe“ sa druge strane, i Janik stiže do izjednačenja. Đoković nema rešenje za njegove ubitačne servise.

2:1 – Dobro je, Novak sjajnim servisima stiže do drugog gema, ali odmah je morao da toaleta, trčući ide u wc. Ko, zna možda, ovo mu ovo pomogne. Malo da poremeti Sinera i njegovu neverovatnu igru. Naravno, vetar u leđa ima od prave fudbalske utakmice. Prave haos u dvorani.

1:1 – Uz podršku publike, Italijan odlično servira i osvaja prvi gem u drugom setu. Nema dileme da mu i podloga izuzetno odgovara, taman brza koliko je potrebno. Jednostavno, više mu odgovara nego Đokoviću. Ali, to ne mora ništa da znači, Novak je zid koji teško može da se probije.

1:0 – To je bitino, prekinuo si niz Sinera, fudbalski rečeno, spusti loptu, pa juri preokret. Nema dileme da nas očekuje još jedna duga noć, ništa novo za Srbina.

Prvi set:

6:7 – Ono što niko nije očekivao, Siner stiže do prvog seta. Čini se da je Nole sve držao u svojim rukama, onda neke grešeke koje nisu svojsvevne Đokovića. To je iskoristio Siner, i stiže do prvog seta. Publika u transu.

5:6 – Ma, šta se ovo dešava, kakav dramataičn gem, imao je Đoković 40:0, a onda jedna linija Sinera, i Italijan stiže do izjednačenja. Janik na korak od prvog seta. Publika u transu, svesni su koliko je njihov ljubimac na korak od vođstva.

5:6 – Ma, šta se ovo dešava, kakav dramataičn gem, imao je Đoković 40:0, a onda jedna linija Sinera, i Italijan stiže do izjednačenja. Janik na korak od prvog seta.

5:5 – Nastavlja se drama u Torinu. Imao je neke šasne da nole napravi brejk, i povede u setovima, ali Siner bombaš, svojim servisima osvaja gem. Čini se da je Đoković napravio dve jeftine greške, i Italijanu omogućio da izjednači. Naravno, ništa nije gotovo. Odluka uskoro pada, nadamo se da će prevagnuti na stranu srpskog tenisera.

5:4 – E, sad je vreme Novače, da napraviš brejk i tako stigneš do prvog seta. Nema bolje prilike vodi sa 5:4, uh kako bi to poremetilo Sinera i fudbalsku utakmicu u Torinu. Pokaži da si najbolji, kad je najteže.

4:4 – Što se kaže zatišije pred buru. Siner lako osvaja svoj gem, ulazimo u samu završnicu prvog seta. Ulazimo u završnu fazu, ajmo, Nole pokaži da si ti najbolji. Motiva, imaš na pretek.

4:3 – Zato je Nole „Il miljore“, na srpski prevedeno – najbolji. Imao je Siner brejk loptu, ali Đoković je pokazao zašto dominira u ovom sportu.

3:3 – Sad je krenula borba. Novak je imao i brejk loptu, ali onda bombarder Siner sa nekoliko servisa osvaja gem. Neka, neka, Đoković polako opipava puls. Publika u transu, ovo kao da smo na fudbalskoj utakmici. Trese se dvorana, ovo nikad nije viđeno na teniskom terenu.

3:2 – Tek je peti gem, a Đoković je već odservirao pet asova. Kako udara ovu loptu Nole, briljantno servira.

2:2 – Ni ovaj Siner nije za potcenjivanje, udara loptu kao da Izner nije otišao u penziju. Ali, važno je da Đoković osvojio dva poena, i time pokazao, ćeraćemo se mi još. Ovo je tek početak.

2:1 – Ma, da, imperija uzvraća udarac. Nole ekspresno do drugog gema, ponovo nije izgubio poena, pa tako igra šampion. Bomba do bombe. 

1:1 – Sa nulom Italijan uzvraća udarac i poravnava rezultat. I Siner ubitačn na svom servisu. Osvaja prvi gem u meču, biće ovo borba titana. Obojica udaraju opasno loptu. 

21.05 – Igrači su na terenu! Zagrevanje je u toku, a Siner je odabrao da Novak prvi servira! Đoković moćno krenuo meč, osvojio prvi gem bez izgubljeno poena. Totalna dominacija našeh tenisera. Fantastičan servis, majstore, samo tako nastavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter