Izvor: Mondo
15.11.2023 u 13:08
0

ĐOKOVIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU: „Uvek ćete ostati u srcu i biti deo moje porodice“ (FOTO)

Srpski teniser odlučio je da se oglasi na Instagramu

Srpski teniser Novak Đoković rastao se pre nekoliko nedelja sa dugogodišnjim članovima svog tima. U pitanju su njegovi agenti, bračni par Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro, koji su duže od decenije vodili brigu o imidžu srpskog tenisera, međutim došlo je vreme za promene tako da je na njihovo mesto stigao Mark Maden.

Iako je do rastanka došlo odavno, i Đoković nije pričao mnogo o njemu, sada je odlučio da se oglasi na Instagramu i da se na vrlo lep način oprosti od ljudi koji su do skoro sedeli u njegovom boksu, a zauvek će biti u srcu.

ŠOKANTAN PORAZ ĐOKOVIĆA! Sramna publika i čudesni Italijan režirali senzaciju u EPSKOM meču u Torinu (VIDEO/FOTO)

Draga Elena i dragi Edoardo, teško je opisati sve kroz šta smo prošli za ovih 13 godina raradnje u samo jednoj poruci. Moja zahvalnost i ljubav za vas dvoje lično prevazilazi sve poslovne odnose. Ono što ste uradili za mene i moju porodicu, količina ematije i brige koju ste imali prethodnih godina, posebno prema mojoj ženi i deci, nešto je što je veoma posebno za mene i nikada vam to neću zaboraviti. Zajedno smo pisali istoriju tenisa i stizali do neverovatnih visina u ovom sportu. Vaš doprinos ovom uspehu je od izuzetne važnosti i hvala vam od srca. Uvek ćete ostati u njemu i biti deo moje porodice“, napisao je Đoković i na italijanskom im poslao ljubav i zagrljaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsetimo, Novak Đoković je na Mastersu u Parizu pokazao da o njegovoj karijeri sada brigu vodi Mark Maden, a mnogi su čak primetili i da je Nole promenio nastup i imidž sa dolaskom novog agenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter