Izvor: Kurir
29.01.2024 u 18:19
0

TENISERKA ODLEPILA ZA NOVAKOM: Isplivao tajni razgovor kineskinje i Đokovića

Nole iznenadio kinesku teniserku.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u utorak je igrao četvrtfinalni meč Australijan opena protiv Tejlora Frica. Tada je dan pauze imala Kineskinja Ćinven Dženg, ali je zbog treninga bila u Melburn parku.

Njih dvoje sreli su se dok je Novak čekao početak svog meča na Rod Lejver areni.

Printscreen/Youtube/@UnitedCupTennis

-Pa, taj razgovor je bio veoma brz, iskreno. Razgovarala sam sa njim pre njegovog meča. Došao je da me pozdravi – otkrila je Dženg.

-Izgledalo je kao da nije imao meč. Zato što sam ja, pre meča, zaista koncentrisana i ne želim ni sa kim da pričam. Zaista, želim da naučim tu hladnoću od vrhunskih igrača, jer mislim da je ono što mi nedostaje. Bio je to lep razgovor sa Novakom.

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Iznenada preminuo još jedan fudbaler

Podsećamo, Đoković je poražen u polufinalu grend slema u Melburnu od Janika Sinera, dok je Dženg stigla do finala u kojem je izgubila od Arine Sabalenke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter