Izvor: BSC HAPPY/KURIR
07.09.2023 u 22:44
1

SRBIJA – MAĐARSKA: Srbija poražena usred Beograda (1:2)

Fudbaleri Srbije izgubili su od Mađarske rezultatom 1:2 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

Srbija – Mađarska: 1:2

Bolje su Mađari otvorili meč, delovalo je da su imali više želje i energije na početku utakmice, imali su više loptu u nogama, ali konkretnijih šansi nije bilo.

Sve do 10. minuta, kada je Srbija iz prve šanse na meču uspela da postigne pogodak i dođe do vođstva. Sergej je na fenomenalan način pronašao Tadića, on je loptu prosledio do Vlahovića koji je očajno zahvatio loptu, ali je na sreću po našu reprezentaciju Mađar Atila Salaj uspeo da postigne autogol!

Samo tri minuta kasnije, malo je falilo da naša reprezentacija duplira prednost. Posle fenomenalne akcije koju je pokrenuo Nemanja Radonjić, lopta je došla do Vlahovića ali je njegov udarac izblokirao jedan defanzivac Mađara i poslao loptu u korner!

Rasplamsala se igra u tim trenucima, šanse su se stvarale i na jednoj i na drugoj strani, a nešto konkretniji bili su fudbaleri gostujuće ekipe. Želeli su Mađari što pre da poravnaju rezultat, i im je pošlo za rukom u 34. minutu. Vanja Milinković Savić odbranio je jedan udarac, ali nije drugi. Bernabaš Varga je uspeo da zatrese mrežu Srbije, i šokira sve prisutne navijače na Marakani.

A onda, dva minuta kasnije usledio je hladan tuš za Orlove. Nije baš najbolje Milinković Savić reagovao posle kornera, te je i kompletna defanzivna linija zakazala, pa Orban nije imao većih problema da na drugoj stativi prosledi loptu u mrežu naše reprezentacije.

Drugo poluvreme

90. minut – Igraće se još pet minuta sudijske nadoknade!

82. minut – Sve je manje vremena za Orlove…

75. minut – Nađi je očajno reagovao ispred Živkovića, pa stativa spasava Mađare. Ipak, sudija nakon toga svira ofsajd!

69. minut – Još jedna šansa… Mladenović je odlično centrirao sa levog boka, ali je Vlahović glavom pogodio spoljni deo mreže!

67. minut – Varga dobija žuti karton zbog neopreznog starta!

64. minut – Još jedna promena u taboru Orlova, umesto Nemanje Maksimovića na teren ulazi Nikola Milenković!

61. minut – Još jedna fantastična odbrana Dibuša! Veljković je šutirao glavom posle centaršuta, ali mađarski čuvar mreže ponovo pokazuje kakav kvalitet poseduje!

54. minut – Sergej je ušao u kazneni prostor iz drugog plana, sjajno je skočio ali loptu nije zahvatio onako kako je želeo!

52. minut – Pavlović je loše šutirao glavom posle kornera sa desne strane!

46. minut – Počelo je drugo poluvreme!

Završeno je prvo poluvreme!

45. minut – Igraće se još dva minuta sudijske nadoknade!

44. minut – Vlahović je šutirao glavom posle centaršuta, ali je njegov udarac završio pored desne stative!

36. minut – Kakav šok! Mađarska vodi protiv Orlova! Nije baš najbolje Milinković Savić reagovao posle kornera, a onda je i kompletna defanzivna linija zakazala, te je Orban ostao sam i nije imao preterano težak zadatak!

36. minut – Kakav šok!

34. minut – GOOOOL! Mađarska je izjednačila!

28. minut – Kostić je sjajno šutirao posle centaršuta sa desne strane, ali je pogodio spoljni deo mreže!

27. minut – Sergej je odlično pronašao Mitrovića u protivničkom kaznenom prostoru, pokušao je naš napadač da je primiri ali je brži bio Dibuš

22. minut – Ovo je moglo da bude opasno! Varga je primio loptu u našem šesnaestercu, „zavrnuo“ loptu unutra ali tu nije bilo nikoga od njegovih saigrača!

13. minut – Nova prilika za Orlove! Posle fenomenalne akcije koju je pokrenuo Nemanja Radonjić, lopta je došla do Vlahovića ali je njegov udarac izblokirao jedan defanzivac Mađara i poslao loptu u korner!

10. minut – GOOOOOOL! Sergej je na fenomenalan način pronašao Tadića, on je loptu prosledio do Vlahovića koji je očajno zahvatio loptu, ali je na sreću po našu reprezentaciju Mađar Atila Salaj uspeo da postigne autogol!

9. minut – Bolje su ušli Mađari u utakmicu, naši reprezentativci muče se sa iznošenjem lopte

7. minut – Lopta je više u nogama fudbalera Mađarske, ali ozbiljnijih prilika još uvek nema!

1. minut – Počela je utakmica. Sa centra prvi kreću reprezentativci Mađarske!

Sastavi

Srbija: V. Milinković-Savić, Pavlović, Gudelj, Veljković, Maksimović, S. Milinković-Savić, Kostić, Radonjić, Tadić, Mitrović i Vlahović.

Mađarska: Dibuš, Lang, Salai, Orban, Nego, Nađ, Soboslaj, Kerkez, Stajls, Varga, Šalaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBIJA – MAĐARSKA: Srbija poražena usred Beograda (1:2)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter