Izvor: ALO.RS
09.10.2023 u 16:33
0

VELIKI USPEH: Angelina Topić u užem izboru za najbolju mladu atletičarku Evrope

Proglašenje dobitnice zakazano je za kraj oktobra.

Najveća nada srpske atletike Angelina Topić ušla je u uži krug kandidatkinja za najbolju mladu atletičarku Evrope! 

Evropska atletska federacija svake godine vrši ovaj prestižni izbor, a nakon glasanja putem društvenih mreža poznato je koje tri mlade dame će se boriti za laskavo priznanje.

Angelina je tokom 2023. osvojila zlato u skoku uvis na Evropskom prvenstvu za juniore, bronzu u Dijamantskoj ligi, sedmo mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti za seniore, kao i četvrtu poziciju na Evropskom dvoranskom šampionatu u Krakovu.

U KAKVOM SU ODNOSU JELENA I ANA? Otkrivena dugo čuvana tajna, evo zašto je puklo tenisko prijateljstvo

Njene suparnice su Rasidat Adeleke iz Irske, devojka kojoj je za dlaku izmakla medalja u Budimpešti, pošto je zauzela četvrto mesto, kao i Agate Kaune iz Letonije, aktuelna šampionka iz Jerusalima u trkama na 3000 i 5000 metara.

Proglašenje pobednice biće održano 21. oktobra na ceremoniji u Viljnusu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter