Izvor: happybsc
06.09.2023 u 10:18
0

Vesti koje će oduševiti Srbiju: Nove informacije o stanju Boriše Simanića

Reprezenativac Srbije Boriša Simanić dobro se oporavlja nakon teške povrede koju je doživeo tokom duela sa Južnim Sudanom. On je nakon udarca u jednom duelu doživeo obilno krvarenje, a nakon kopmplikacija je izgubio i bubreg.

NOLE SAZNAO RIVALA U BORBI ZA FINALE! MOMAK zna ŠTA RADI

To je ostavilo sve u reprezentaciji u šoku, ali sada sve ide nabolje i prema najnovijim informacijama iz Manile, Simanić se odlično opravlja i više se ne nalazi na intenzivnoj nezi.

Sa njim u bolnici u Manili su majka i devojka, njegovo stanje prati i lekarski tim naše selekcije.

Simanić je postao i simbol borbe naših košarkaša za medalju koji su mu posvetiili i pobedu protiv Litvanije, a svi su istakli da je njegova poruka pre meča bila ključna da se ekipa dodatno motiviše za Litvance.

„Osećaj je sjajan, želim da kažem samo nešto od jutros – naš saigrač koji je i dalje s nama, Boriša Simanić, dao nam je neverovatnu energiju. Bili smo juče mnogo nervozni, prebacivali smo se iz hotela u novi hotel, i ja sam bio mnogo nervozan. Kao mlađi sam stalno gubio od Litvanije i vodeo sam njegovu poruku posle sastanka. „Rekao je „Momci, dobro sam, ne brinite, pobedite“. I nekako nas je ujedinio, neverovatan momak, ovo je za njega“, rekao je Bogdanović posle meča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter