Izvor: BSC Happy
20.12.2023 u 09:19
0

ZA SVE SU SAMI KRIVI: Valensija se sramno oglasila usred noći i udarila na navijače Partizana

Na početku meča u "La Fonteti" su viđene scene koje niko nije želeo, došlo je do sukoba navijača Partizana sa policijom.

Košarkaši Partizana su slavili u 15. kolu Evrolige na gostovanju Valensiji sa 72:67, a veliku buru izazvao je incident na tribinama. Sredinom prve četvrtine je policija upala u deo u koji su bili smešteni navijači Partizana zbog čega je krenuo sukob sa crno-belima.

Među navijačima Partizana je bilo žene i dece, a sada je Valensija odlučila da iznese svoj pogled na stvari.

Oglasila se saopštenjem usred noći i za sve okrivila navijače Partizana.

„Valensija želi da se izvini svojim navijačima. Posebno onima čija je lokacija bila u blizini sektora 218, zbog događaja koji su napravili navijači Partizana, koji su zauzeli mesta koja nisu njihova i pokazali nekulturno ponašanje, prinudivši akciju snaga bezbednosti i odluka o premeštanju domaćih navijača. Klub će raditi na tome da se slična situacija više nikada ne ponovi“, navodi se u saopštenju Valensije nakon što je nepotrebna upotrebljena ovakva sila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter