Izvor: BSC Happy
20.12.2023 u 10:00
0

ZBOG TOGA JE ON ŽOC: Obradović objasnio „Treba da znaš da pobeđuješ na različite načine“

Željko Obradović objasnio zašto je Partizan pobedio u Valensiji. Trener Partizana Željko Obradović pričao je o pobedi nad Valensijom (67:72) u 15. kolu Evrolige.

„Uspeli da se adaptiramo na ono što je tražila ova utakmica. Sve je bilo na granici faula, ključ je bilo da igramo u odbrani kao Valensija. U drugom poluvremenu smo uspeli. U prvom smo reagovali lagano u nekim situacijama, problem je bio ofanzivni skok Valensije. Zahvaljujući odbrani smo dobili utakmici i pametni smo bili u napadu u završnici. Stigli smo do šest razlike, bilo je mnogo dobrih stvari u odbrani, u napadu smo bili brzopleti. Kad god smo bili strpljiviji i igrali duže, to je bilo drugačije. Sve je to nevažno, važna je pobeda. Hvala svim divnim ljudima koji su došli da nas bodre. Fantastična odbrana“, rekao je Obradović.

Bila je ovo napeta utakmica od početka do kraja.

„Treba da znaš da pobeđuješ na različite načine. Tim ima kvalitet, kad god smo igrali sa više dodavanja i kad smo bili strpljivi u napadu, to su bili dobri šutevi, otvoreni. Bilo je otvorenih koje smo promašili. Na kraju, Kevinova trojka, Smailagićeva trojka, Ledejovo drugo poluvreme, Naneli je igrao skoro bez izmene, mnogo toga pozitivnog“, dodao je Obradović.

Sledi gostovanje Realu za dva dana.

„Bilo je i mirnoće i drugačijih situacija. Uspeli smo da se adaptiramo, to je suština. Put u Madrid, da vidimo šta možemo da uradimo protiv praktično nepobedivog tima“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter