Izvor: BSC Happy
16.11.2023 u 08:59
0

A SVE JE DELOVALO IDILIČNO: Bajden ponovo udario na Sija, „On je diktator“

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da i dalje veruje da je kineski predsednik Si Đinping diktator, čak i kada je delovalo da su lidera Kine i Amerike imali dobar sastanak i napravili napredak u odnosima tokom samita u San Francisku.

„Pa, gledajte, on je diktator u smislu da je on čovek koji vodi državu koja je komunistička zemlja koja je zasnovana na obliku vlasti koji je potpuno drugačiji od našeg“, rekao je Bajden.

IZRAELCI OSVOJILI KLJUČNU TAČKU U GAZI: Tu se Hamas obučavao za NAPAD, objavljen dramatičan snimak zauzimanja teritorije (VIDEO)

Ova primedba će verovatno uznemiriti Peking, koji je besno reagovao tokom leta kada je predsednik Amerike dao sličan komentar.

Bajden je uporedio svog kineskog kolegu sa „diktatorima“ tokom prijema kampanje van kamere u Kaliforniji u junu, uvredivši Sija jer je bio iznenađen nakon što su SAD oborile kineski špijunski balon koji je skrenuo sa kursa iznad Sjedinjenih Država.

„Ne, ozbiljan sam. To je ono što je velika sramota za diktatore, kada nisu znali šta se dogodilo“, rekao je tada Bajden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter