Izvor: Alo.rs
06.06.2020 u 20:25
0

AGONIJA SE NASTAVLJA: Obračun kod REZIDENCIJE BORISA DŽONSONA (FOTO I VIDEO)

Policija i demonstranti sukobili su se večeras u centru Londona nakon protesta protiv rasizma koji je održan u tom gradu.

Do sukoba je došlo u centru Londona u blizini rezidencije britanskog premijera.

Oko 19 sati došlo je do veoma ozbiljna eskalacija nereda u Vajtholu u blizini Dauning strita 10 gde je smeštena rezidencija britanskog premijera u Londonu.



Policija je poslala jedinice za razbijanje demonstracija koje su postavile kordon.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Demonstranti gađaju policiju flašama i kamenicama a jedan od policajaca iz konjičke jedinice je tom prilikom oboren s konja.

Policija koja obezbeđuje kapiju ispred Dauning strita 10 takođe je uzela štitnike i drugu opremu za razbijanje demonstracija.

Neredima je prethodio masovan protest koji je počeo ispred zgrade britanskog parlamenta da bi kolona otišla do ambasade SAD u Londonu i na taj način demonstranti izrazili protest protiv rasizma i policijske brutalnosti koja je uzrokovala smrt Džordža Flojda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter