Izvor: HappyBSC
15.07.2022 u 21:52
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: „Putin predvodi ANTISATANISTIČKU INTERNACIONALU“

O rusko-ukrajinskom sukobu, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na HAPPY TV razgovaramo sa našim gostima.

Gosti večerašnje emisije koji će nam više reći o ratu u Ukrajini i najnovijim aktuelnostima su: pukovnik Milorad Đošić, profesor bezbednosti prof. dr Miroslav Bjegović i prof. dr Miloš Laban.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: „Vojska Rusije je najpripremljenija za rat na duge staze i rat iscrpljivanja“, „Građanima Evrope su uveli koncept strateškog informisanja“

Prof. Miroslav Bjegović, profesor bezbednosti

O daljem toku specijalne operacije u Ukrajini

– Vidimo da su Oružane ruske snage posle oslobađanja Lisičanska i zauzimanjem kompletno te oblasti, prešle sada u pravcu Donjecka, Kramatorska i Slavjanska i to je negde sad glavni pravac kretanja i onoga što vidimo na ovom delu bojišta. Po oslobađanju tih gradova, glavna pažnja ili glavni cilj usmeravanja svih oružanih snaga biti usmerene ka Harkovu i mislim da će tu, taj jedan deo bitke potrajati, prosto iz razloga što se radi o poprilično velikom gradu i velikoj teritoriji. Onaj krajnji cilj tog prvog poluvremena je sama Odesa, kao važna pomorska luka i baza na Crnom moru kako bi se taj deo teritorije  zaokružio i stavio pod totalnu kontrolu i nadgledanje Crnog mora. Mislim da tada, po mojoj proceni može biti rana jesen, možda može doći do okončanja prvog poluvremena i eventualno ponude za pregovarački sto, u ovom slučaju prvenstveno od strane Ruske Federacije i samog predsednika Putina gde možda jedan deo njihove zamisli tj. vojnog cilja bi bio ostvaren i možda bi se moglo stati i doći do okončanja sukoba, ako to druga strana prihvati. Ako bi se pitao samo ukrajinski narod, onda bi se moglo doći do samo mirovnog  procesa i do okončanja ovog procesa, ali pošto nam je poznato ko su glavni ukrajinski mentori, mislim da će ih i dalje gurati u ovaj nemilosrdni sukob što može biti naročito pogubno po celu ukrajinsku državu tj. po njeno postojanje. Mislim da bi u tom slučaju cilj ruskih Oružanih snaga bio izbijanje na granicu same Poljske i samim tim zauzimanje kompletne ukrajinske države. Ono što može biti opasno u ovim vremenima je da neka druga država Evrospke unije, prvenstveno mislim na čalanice NATO pakta, bude takođe uvučena u sukob, kao što je Ukrajina, i onda se plašim tog proširivanja rata – izjavio je profesor Bjegović u emsiiji „Aktuelnosti“.

Pukovnik Milorad Đošić

O daljem toku operacije u Ukrajini

– Znamo da Ruska Federacija radi sve po planu. Jednog dana, na žalost, izginuće mnogo naroda, a Rusija će osloboditi i ostalo. Imamo na jednoj strani Zelenskog koji je znamo čiji đak. Putin je poznat po tome što od neprijatelja pravi prijatelje. Imamo sve muslimane sveta koji su na strani Ruske Federacije, osim muslimana u sa naše strane koji su opet đaci Amerike, Nemačke, Engleske itd… da kažem i hrvatsko cveće…Šta će dalje biti? Verovatno će se ovo nastaviti, jer je ludilo totalno. Kada dođe zima biće jako teško. Pre svega biće jako teško Ukrajincima koji su tamo na terenu. Međutim, razmaženi Evropljani koji smatraju da moraju da žive onako kako su živeli, videćemo šta će oni da kažu  – rekao je pukovin u emisiji „Aktuelnosti“.

– Znamo zašto je rat počeo. Možda je Rusija i zakasnila sa ovim ratom, jer je 15 hiljada stanovnika istočnog dela ubijeno, od toga je 500 dece i to je tragedija. Moje mišljenje je da će ovo da se nastavi sigurno do Nove godine, pa ćemo videti šta ćemo dalje – dodao je pukovnik.

O američkom oružju koje se dostavlja Ukrjaini i njegovom uticaju

Pukovnik ističe da Amerika nije dostavila onoliko oružja koliko Ukrajini treba, te da nema nekog velikog uticaja. Dodaje i da je artiljerija zauzela svoje mesto u ratu koje je pre imala.

Prof. dr Miloš Laban

O tome da ruska vojska sada brže zauzima određena područja i napreduje

– Mislim da je to i zbog oslabljenih ukrajinskih pozicija. Oni su izgubili gro u Donbasu, izgubili su gro od svojih najboljih jedinica, a Rusi su čudo i u vojnoj taktici i strategiji, jer su prvi put uspeli da pokažu da i sa manje vojnika moguće napredovati, jer su oni odlično obučeni i odlično opremljeni i to se vidi – rekao je prof. dr Laban u emisiji „Aktuelnosti“.

– Zapadna propaganda pokušava da prikaže Zapad kao jedan monolit, politički gledano. Zapad se sastoji iz tri tabora. Jedan tabor su tradicionalisti. To su oni pravi Zapadni političari čiji je najbolji primer Donald Tramp i njegova politika, a takvih ima i u drugim Zapadnim zemljama. E sad, koliko oni utiču na  politiku svojih zemalja zavisi od slučaja do slučaja. Drugi tabor čine profiteri. Treći tabor je ono što bih ja nazvao, a što se izbegava u javnoj komunikaciji,  „satanistička internacionala“ i njen centar je u Londonu i to je ideološki obojen pokret čiji koren možemo da nazremo u 60im i 70im godima prošlog veka – doao je Laban.

Dodaje da su se ti satanisti okomili na Rusiju i navaljuju na uvođenje sankcija, jer joj oružano ne mogu ništa.

– Očigledno Amerika, tj. američka vojska nije rapsoložena za bilo kakvu direktnu konfrontaciju. Oni odlično znaju koliko je sad Rusija jaka, ali guraju druge koje „slušaju“ i tu prave vojne konfrontacije. Satanistička internacionala pokušava da unutar američke duboke države, u koju je dosta ušla, kao i unutar evropskih blokova, da na neki način, dovede do situacije da krene upotrebe nukleranog oružja. Njihov cilj je uništenje stanovništa. Cilj je da se stanovništvo smanji na jednu milijardu, što je i Bil Gejts rekao. To bez nuklearnog rata ne može. Ja to vidim i vidim da se na drugoj starni stvara antisatanistička internacionala. Pre svega mislim na one tradicionaliste na Zapadu, a naravno, nju predvodi direktno Vladimir Putin, koja je direktno u sudaru sa satanistima – dodao je Laban.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter