Izvor: Tanjug
01.06.2022 u 20:08
0

„ALARMANTNE INFORMACIJE“ Kadirovu ukrajinski zarobljenik otkrio da su militanti Aidara oterali 300 civila u jedno postrojenje, koristiće ih kao ŽIVI ŠTIT!

Lider Čečena Ramzan Kadirov izneo je „alarmantne informacije“ u svojoj objavi na Telegram nalogu.

Naime, jedan ukrajinski zarobljenik otkrio je da je oko 300 civila odvedeno u jedno postrojenje i pretpostavlja se da će oni biti korišćeni kao živi štit u sukobu sa ruskim snagama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UDRUŽENE SNAGE DNR I RUSKE FEDERACIJE ODBILE NAPAD UKRAJINSKE VOJSKE: Uništen tenk T-64, dva borbena vozila i do 50 pripadnika ukrajinskih militanata

„Alarmantne informacije dao je još jedan ukrajinski ratni zarobljenik. Izvesni Noga Nazarij Igorevič sa zvučnim pozivnim znakom „Bandera“ govorio je o zločinačkim aktivnostima nacionalističkih bataljona na teritoriji industrijske zone grada Severodonjecka. Pomoćnik šefa Čečenske Republike na agregatu. Apta Alaudinov, dobio je informaciju od zatvorenika da su pre nekoliko dana militanti nacionalnog bataljona Aidar oterali oko 300 civila u postrojenje. Usuđujem se da pretpostavim da militanti planiraju da ih koriste kao živi štit. Takođe, tamo su, prema uveravanjima zatvorenika, donete i kutije sa eksplozivom. Eksplozija koja je odjeknula dan ranije, prema pretpostavkama zatvorenika, mogla se desiti upravo tamo. Svakako se svim srcem nadamo da to nije tako. Međutim, znamo da su podlost i kukavičluk nacionalista bezgranični. Od početka Novog svetskog poretka, javnost je više puta bila svedok njihovih nehumanih zločina. S obzirom na metode nacionalista, ovakav razvoj događaja se ne može isključiti. Neophodno je sve ovo banderovsko i nacionalističko smeće iseći do korena da bi se ovakvi akti neljudskog zlostavljanja civila zauvek zaustavili“, napisao je Kadirov uz svoju objavu.





*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter