Izvor: Tanjug
24.06.2021 u 19:40
0

Američki ambasador vratio se u Moskvu posle dva meseca

Američki ambasador u Rusiji Džon Saliven vratio se danas na Moskvu, pošto je dva meseca bio na konsultacijama u Vašingtonu.

-Vratio sam se danas. Spreman da radim…sa Rusijom na našem cilju postizanja stabilnog i predvidljivog odnosa naše dve zemlje -objavio je Saliven na Tviteru.

On je izjavi, koju je prenela agencija Interfaks, ranije naveo da SAD i Rusija treba da budu međusobno iskrene i kada se ne slažu.

VAŽNO

NOVI KORONA PRESEK! Ovo su brojke za četvrtak 24. jun

KRIVOKAPIĆ SE ODREKAO SRBIJE! Srbima u Crnoj Gori matica nikada nije bio Beograd

RHMZ UPOZORAVA! U narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

-Treba da sarađujemo kada postoji naš zajednički interes, a kada postoje nesuglasice, a imamo značajne nesuglasice, važno je da imamo otvoren i iskren dijalog- rekao je Saliven.

Dogovor o povratku ambasadora postignut je tokom sastanka predsednika SAD i Rusije, DŽozefa Bajdena i Vladimira Putinau Ženevi 16. juna.

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov vratio se u Vašington ranije ove nedelje.

PROČITAJTE JOŠ

REČNA POLICIJA PRETRAŽUJE DUNAV! Prijavljen nestanak muškarca

EKSPLOZIJA KOD ĆIĆEVCA: Povređene dve osobe

VUČIĆ DODELIO UGOVORE NAJBOLJIM DIPLOMCIMA MEDICINE: Vi predstavljate budućnost naše zemlje! (VIDEO)

IZAŠLA REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE: Proverite kako ste uradili!

„MOJ ŽIVOT NIJE ŽUTA STRANICA!“: Bojan Marović specijalno za HAPPY BSC otkriva SVE o svom trenutnom LJUBAVNOM ŽIVOTU! (INTERVJU/FOTO)

Antonov je u martu povučen iz Vašingtona na konsultacije nakon što je predsednik SAD Džo Bajden izjavio da smatra da je ruski predsednik Vladimir Putin ubica, a SAD su povukle Salivena na konsultacije 22. aprila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter