Izvor: HAPPY BSC
24.02.2023 u 13:31
0

AMERIČKI EKSPERT UPOZORIO ZELENSKOG NA SUMORNU BUDUĆNOST: „On ne razume da Ukrajina ne može biti nezavisna država“

Stanje stvari u Ukrajini ukazuje da ona neće moći da postoji kao posebna država, napisao je američki konzervativac Džejms Karden, savetnik za američko-ruska pitanja Stejt departmenta u vreme Obamine administracije.

– Vladajuća elita u Kijevu, koja iznova odbija mirovne pregovore, mora da shvati da je Ukrajina sada propala država: više od 12 miliona njenih građana je pobeglo, a ekonomija zemlje je propala za najmanje trećinu od početka specijalne operacije – rekao je on, prenosi RIA Novosti.

OVO ĆE BITI GODINA NAŠE POBEDE! Zelenski: „Milioni Ukrajinaca napravili izbor i odabrali otpor i borbu“

Prema ekspertu, od sticanja nezavisnosti Ukrajine 1991. godine, njeni lideri nisu uspeli da stvore održivu multinacionalnu državu. Umesto toga, počev od 2014. godine, izabrali su da slede Banderin koncept monoetničke države „Ukrajina za Ukrajince“, što je ugrozilo samo njeno postojanje, dodao je autor.

– Da bi imale bar neku šansu za opstanak, vladajuće elite Ukrajine jasno veruju da svoju budućnost moraju da povežu sa EU i NATO – podelio je svoje mišljenje Kardin.

Međutim, ako predsednik Volodimir Zelenski uđe u NATO, onda će Ukrajina ostati u najjačoj vojnoj zavisnosti od SAD, a članstvo u EU će je pretvoriti u vazala Berlina i biće prinuđene da svoju budućnost predaju na milost i nemilost Evrope. Centralne banke u Frankfurtu, zaključio je on.

Više o ovome pročitajte OVDE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter