Izvor: Sputnik Srbija
21.08.2022 u 19:29
0

AMERIČKI MEDIJI: Rusiji je poznato da postoji nedostatak u u nuklearnoj doktrini SAD

Rusiji je poznato da postoji nedostatak u u nuklearnoj doktrini SAD, piše američki list „Hil“.

Sjedinjene Američke Države, kako je navedeno u publikaciji, raspolažu gravitacionim nuklearnim bombama, ali je Moskva upućena u to da su one slabo zaštićene tokom čuvanja u skladištima, kao i kada bi ih avioni prenosili kroz neki sporni vazdušni prostor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajina negirala bilo kakvu umešanost u ubistvo Darije Dugine, ćerke uticajnog ruskog filozofa Aleksandra Dugina!

List, pritom, podseća i na to da je dug predviđeni period od trenutka kada se izdaje naredba za izvođenje napada do polaska aviona ka cilju.

U tekstu se navodi i da američkoj mornarici nedostaje nova generacija krstarećih raketa malog i srednjeg dometa s nuklearnim punjenjem, pre svega zbog toga što su razni predsednici, uključujući aktuelnog Džozefa Bajdena, sprečavali njihovu izradu.

Kongres SAD pokušava da ispravi situaciju, ali Amerika se ipak nalazi u nezavidnom položaju, ocenjuje izdanje i dodaje da je američka slaba tačka poznata i Kini.

Zamenik šefa ruske diplomatije Aleksandar Rjabkov je ranije rekao da se Moskva nada da će SAD i Zapad u celini imati dovoljno zdravog razuma da situaciju u Ukrajini ne dovedu do direktnog sukoba uz upotrebu nuklearnog oružja.

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova je naglasila da Rusija nikada nikome nije pretila nuklearnim oružjem. Pristup Moskve je, prema njenim rečima, zasnovan isključivo na logici obuzdavanja, uključujući i sadašnje uslove, kada zemlje NATO-a, koje su sebe proglasile „nuklearnom alijansom“, opasno igraju na samoj ivici oružanog sukoba.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter