Izvor: tanjug
21.08.2022 u 20:19
0

Vicekancelar Nemačke protiv rada Severnog toka 2: Puštanje gasovoda u rad bi indirektno značilo da je „ruski predsednik Vladimir Putin bio u pravu“!

 Tokom otvorenog skupa koji je održan u nemacčkom ministarstvu za ekonomska pitanja, vicekancelar Nemačke i ministar privrede Robert Habek usprotivio se aktivaciji gasovoda Severni tok 2, uz obrazloženje da bi to značilo da se popušta ruskoj strani.

On je ocenio da bi puštanje gasovoda u rad indirektno značilo da je „ruski predsednik Vladimir Putin bio u pravu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Međutim, to ipak nije tačno“, rekao je Habek i istakao da Rusija smanjuje snabdevanje kroz gasovod Severni tok, iako je, prema njegovim rečima, ovaj gasovod „potpuno operativan“, premnosi Rojters.

„Dakle, tvrdnja da se Severni tok 2 više ne može koristiti za pumpanje gasa je ruska propaganda“, konstatovao je nemački vicekancelar i upozorio da, ukoliko Severni tok 2 bude aktiviran, moglo bi da se ispostavi i da Rusija ipak nije pouzdan dobavljač.

Razgovor Džonsona, Šolca i Bajdena o bezbednosti nuklearnih postrojenja u Ukrajini!

Habek je istakao da je Nemačka je napravila grešku dovodeći sebe u poziciju da zavisi od ruskog gasa i ukazao da bi, ukoliko se sada „poveća zavisnost od ruskog gasa, sve pouke iz prethodnih meseci bile zaboravljene“.

Umesto toga, predočio je vicekancelar, Nemačka bi trebalo da razvija nove energetske izvore.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter