Izvor: sputniknews.com
26.04.2022 u 16:55
0

AMERIKA JE KORISTEĆI POSLUŠNIKE U KIJEVU STVORILA ANTIPOD RUSIJI! Pokušavaju da razdele jedan narod!

Narode koji žive u Ukrajini sada ujedinjuje samo strah od zverstava nacionalističkih bataljona, zbog toga rezultat politike Zapada i kijevskog režima koji je pod njegovom kontrolom može da bude jedino raspad te zemlje na nekoliko država, izjavio je sekretar Saveza bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

„U pokušaju pritiska na Rusiju Amerikanci su, koristeći svoje poslušnike u Kijevu, odlučili da stvore antipod našoj zemlji, cinično izabravši Ukrajinu, pokušavajući da razdele narod koji je u suštini jedan. Ne pronalazeći nikakve pozitivne osnove za privlačenje Ukrajinaca na svoju stranu, Vašington je mnogo pre državnog prevrata 2014. godine sugerisao Ukrajincima ekskluzivnost njihove nacije i mržnju prema svemu što je rusko“, rekao je Patrušev u intervjuu za „Rosijsku gazetu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DOLIJALI! Počinioci terorističkih akata u Pridnjestrovlju stigli iz Ukrajine! Kijev pokušava da proširi sukob

Ipak, kako je naveo, istorija nas uči tome da mržnja nikada ne može biti pouzdan faktor narodnog jedinstva.

„Ako danas nešto i ujedinjuje narode koji žive u Ukrajini, onda je to samo strah od zverstava nacionalističkih bataljona. Zbog toga će rezultat politike Zapada i kijevskog režima koji je pod njegovom kontrolom može biti jedino raspad Ukrajine na nekoliko država“, zaključio je Nikolaj Patrušev.

Prema njegovim rečima, Rusija nema pravo da pristane na to da je Zapad primora da odustane od svog suvereniteta, sopstvene nezavisnosti spoljne i unutrašnje politike.

„Tragične scenarije svetskih kriza, kako proteklih godina, tako i sada, nameće Vašington koji teži da učvrsti svoju hegemoniju, protiveći se rušenju jednopolarnog sveta. SAD će učiniti sve što mogu da drugi centri višepolarnog sveta ne smeju čak ni glavu da podignu, a naša zemlja ne samo da se usudila nego je na sav glas rekla da neće igrati po nametnutim pravilima“, istakao je Patrušev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter