Izvor: sputniknews.com
26.04.2022 u 17:02
0

Snažne optužbe na račun Kijeva! HITLER JE MAŠTAO O UNIŠTENJU RUSA, A SADA ONI KOJI SLEDE NJEGOVE ZAVETE POKUŠAVAJU TO DA UČINE SLOVENSKIM RUKAMA!

Ruska specijalna vojna operacija ima konkretne ciljeve, od čijeg dostizanja zavise životi miliona ljudi, naglasio je Nikolaj Patrušev.

„Specijalna vojna operacija ima konkretne ciljeve, od čijeg dostizanja zavise ne samo dobrobit, nego i životi miliona ljudi, spasavanje stanovništva LNR i DNR od genocida, koji već osam godina vrše ukrajinski neonacisti“, rekao je Nikolaj Patrušev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Otvaraju se AMBASADE DONJECKE I LUGANSKE NARODNE REPUBLIKE, a evo i gde!

On je istakao da je cilj denacifikacije Ukrajine u tome da se razori platforma neonacizma koja je uz podršku Zapada stvorena na granicama Rusije, dok je demilitarizacija te zemlje neophodna zato što Ukrajina pretrpana oružjem predstavlja pretnju za Rusiju, posebno kada je reč o razvijanju i upotrebi nuklearnog, hemijskog i biološkog oružja.

„Svojevremeno je Hitler maštao o tome da uništi celokupno rusko stanovništvo, a danas oni koji slede Hitlerove ‘zavete’ bogohulno pokušavaju to da učine slovenskim rukama. Rusija, međutim, neće dozvoliti da se to desi“, dodao je Patrušev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter