Izvor: Tanjug
17.05.2022 u 17:43
0

AMERIKANCI POSLE 50 GODINA O „VANZEMALJCIMA“ U Kongresu SAD održaće se saslušanje o slučajevima opažanja NLO!

Prvo javno saslušanje u američkom Kongresu o slučajevima opažanja Neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u SAD, biće održano, posle više od 50 godina.

Dugo očekivano svedočenje dvojice visokih vojnih zvaničnika zaduženih za ispitivanje očevidaca biće pažljivo praćeno nakon decenija tajnosti, prenosi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvojica zvaničnika koji svedoče su Ronald Multri, najviši obaveštajni zvaničnik Pentagona, i Skot Brej, zamenik direktora mornaričke obaveštajne službe.

Zvaničnici će na javnoj raspravi opisati napore SAD da istraže neobjašnjive vazdušne pojave (UAP), što je vladin naziv za NLO.

„Američki narod očekuje i zaslužuje da njihovi lideri u vladi i obaveštajnim službama ozbiljno procene i reaguju na sve potencijalne rizike nacionalne bezbednosti – posebno one koje ne razumemo u potpunosti“, rekao je član Predstavničkog doma Andre Karson.

Nakon javne rasprave, komisija će održati tajnu sednicu sa poslanicima.

Uoči saslušanja, naučnici i stručnjaci su napisali nacrt pitanja koja bi poslanici trebalo da postave svedocima.

„Ako mogu da potvrde NLO u svemiru, ući će u istoriju i pomoći da se eliminiše čitava kategorija potencijalnih objašnjenja koja imaju veze sa atmosferskim fenomenom, kineskim fenjerima, civilnim dronovima“, napisao je Melon na svom blogu.

ILON MASK KRITIKUJE BAJDENA: Predsednik ne razume šta čita sa ekrana i papira kada daje izjave
Fascinacija javnosti letećim tanjirima, užarenim svetlima i vanzemaljskim letelicama traje već generacijama, a poslednje javne rasprave o ovom pitanju započele su 1966. godine, kada je republikanski kongresmen i budući predsednik SAD Džerald Ford sazvao nekoliko saslušanja kako bi se razgovaralo o viđenjima NLO-a nakon onog u Mičigenu koje je posmatralo preko 40 ljudi, uključujući desetak policajaca, navodi Bi-Bi-Si.

Prošlog decembra, demokrate su uspele da u godišnji zakon o ovlašćenjima u vezi sa nacionalnom odbranom, koji je potpisao Džozef Bajden, uključe pravni akt koji obavezuje vojsku da uspostavi stalnu kancelariju za istraživanje UAP-a pod nazivom Grupa za identifikaciju vazdušnih objekata i sinhronizaciju upravljanja, navodi britanski javni servis.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter