Izvor: Novosti
17.05.2022 u 17:35
0

PONIŠTAVANJE RUSKE KULTURE VRHUNAC MRŽNJE: Ruski patrijarh Kiril poslao SNAŽNU poruku

Patrijarh moskovski Kiril rekao je da su potezi poništavanja ruske kulture u zemljama Zapada vrhunac mržnje i da je jedina gora stvar pokušaj fizičke eliminacije jednog naroda.

MISTERIOZNA PORUKA IZ MOSKVE Gurajući Švedsku i Finsku u NATO, SAD daju „odrešene ruke Rusiji“!

– Poništavanje ruske kulture na Zapadu dokazuje tužno moralno stanje tog društva. Pokušaj da se iskoreni kultura jednog ili drugog naroda je vrhunac mržnje. Jedina gora stvar je pokušaj fizičke elimincije naroda koji je postao nepoželjan, rekao je Kiril na sastanku ruskog Federalnog saveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sastanak je održan u okviru obiležavanja 350 godina od rođenja Petra Velikog, prenio je TASS.

Moskovski patrijarh je rekao da je Rusija čak i „tokom hladnog rata i bitke ideologija“ osećala povezanost sa evropskom kulturom.

On je dodao da Rusi doživljavaju zapadnu klasičnu literaturu, muziku i umetnost kao „unutrašnji dio nasljeđa hrišćanske civilizacije“.

– A danas to i dalje posmatramo na isti način uprkos svemu što se dešava. Nadam se da će oni koji ratuju protiv Puškina, Dostojevskog, bojkotuju takmičenja sa izvođenjem Čajkovskog i koji odbijaju da izvode Rahmanjinova pre ili kasnije shvatiti sramotu i ludost takvih postupaka“, rekao je Kiril. 

POBEDA JE BLIZU: Čečenski vukovi stigli u LNR, ukrajinski nacionalisti beže sa bojnog polja (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter