Izvor: Tanjug
17.05.2022 u 17:34
0

Indonezija ukida nošenje maske na otvorenom i potvrdu o negativnom testu

 Indonezija ukida obavezu nošenja maski na otvorenom i potvrdu o negativnom testu na korona virus na izlasku iz zemlje, saopštili su danas zvaničnici.

Budući da se broj infekcija koronavirusom smanjuje u zemlji jugoistočne Azije, maske više nisu neophodne napolju, jer je „pandemija sve više pod kontrolom“, izjavio je predsednik Joko Vidodo, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da će maske ostati i dalje obavezne u zatvorenom prostoru i u javnom prevozu, uz preporuku da ih starije osobe i ljudi sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima ili kašljem nastave da ih koriste.

NEMAČKA POJAČAVA VOJNU SARADNJU SA FINSKOM I ŠVEDSKOM: Šolc potvrdio zalaganje za brži pristup NATO-u

Ublažavanjem mera u borbi protiv pandemije, Indonezija sledi zemlje poput Singapura, Južne Koreje i Malezije koje su takođe ukinule obavezu nošenja maski na otvorenom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter