Izvor: Sputnik Srbija
03.06.2022 u 13:27
0

APEL UJEDINJENIM NACIJAMA DA ZAUSTAVE BEZAKONJE: Zašto UN ćute? Ukrajinski narod postao je talac nacističke vlasti u Kijevu

Zamenik vojno-civilne administracije Hersonske oblasti Kiril Stremousov apelovao je na Ujedinjene nacije da zaustave bezakonje kojem je ukrajinski narod izložen od strane kijevskog režima.

Ukrajinski narod postao je talac nacističke vlasti u Ukrajini. Ljudi trpe maltretiranje, zastrašivanje, ubijaju ih bez suđenja i istrage, a koriste i kao topovsko meso. Krše se ljudska prava. Zašto UN ćute? Gde su oni koji to treba da objave? Pozivamo međunarodne institucije da zaustave bezakonje ukrajinskog režima, koji svojim delovanjem namerno uništava ukrajinski narod“, poručio je Stremousov.

KONAŠENKOV PROZVAO KIJEV: Ukrajina je uz pomoć Velike Britanije snimila „FEJK“ film o navodnim borbama protiv ruske vojske, a cilj je PODIZANJE MORALA VOJNICIMA!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, u Ukrajini je danas, faktički, na snazi totalitarni režim. On je još dodao da se sva ljudska prava u Ukrajini uništavaju i da su vidljivi pokušaji ovaploćenja fašističke Nemačke u toj zemlji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter