Izvor: tanjug
21.09.2021 u 19:48
0

AVGANISTAN: Talibani saopštili da je iz zemlje nestalo 160 letelica i preko 22.000 blindiranih vozila

Desetine helikoptera i aviona, kao i hiljade oklopnih i blindiranih vozila iz arsenala avganistanske vojske nalazi se u susednim zemljama, uključujući Iran.

Talibanske vlasti saopštile su da je od pada prethodne vlade iz Avganistana odvezeno više od 160 vojnih letelica i oko 22.000 blindiranih vozila.

PROČITAJTE JOŠ:  SUDAN: Neuspeli pokušaj puča, situacija sada stavljena pod kontrolu!

– Islamski emirat mora da povrati ovu opremu – rekao je predstavnik talibana Sajed Ahmad Silab. 

Prema podacima novih vlasti u Avganistanu, u okolnim zemljama nalazi se 160 vojnih aviona i helikoptera, kao i 22.176 oklopnih i blindiranih vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter