Izvor: Alo.rs
10.02.2024 u 07:31
2

„NE SHVATA DA JE JOŠ ŽIV“: Tramp brutalno opleo po Bajdenu – ovo boli

On je svoju pretpostavku o ovome izneo tokom posete Pensilvaniji, govoreći svojim pristalicama na sastanku Nacionalnog streljačkog saveza u Harisburgu.

TRAMP POBEDIO NA PRIMARNIM REPUBLIKANKSIM IZBORIMA U NEVADI: Na korak bliže osvajanju nominacije za predsedničke izbore

Predsednik Sjedinjenih Država Džo Bajden možda ne shvata da je još živ, kaže njegov prethodnik i najverovatnije konkurent na predstojećim izborima Donald Tramp.

Tramp je prokomentarisao odluku specijalnog tužioca koji je istraživao nepravilno čuvanje poverljivih dokumenata od strane Bajdena i nije podigao nikakve optužbe protiv njega. Predsednički kandidat smatra da onda ne bi trebalo da se suoči sa sličnim optužbama za ista dela.

„Ovo nije ništa drugo do ciljani progon Bajdenovog političkog protivnika u mojoj ličnosti. Ne mislim da sam Bajden to radi – nisam siguran da li shvata da je živ. Ali zli i veoma pametni ljudi iz njegovog okruženja su sasvim sposobni za to“, rekao je bivši predsednik. Tako je optužio demokrate koji rade za Bajdena za krivične postupke protiv njega koji su pokrenuti u četiri odvojene države.

U svom skoro sat vremena dugom govoru, Tramp je još jednom nazvao Bajdena „najnesposobnijim i najkorumpiranijim predsednikom u istoriji zemlje“ koji Ameriku vodi u treći svetski rat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NE SHVATA DA JE JOŠ ŽIV“: Tramp brutalno opleo po Bajdenu – ovo boli”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter