Izvor: BSC Happy
30.06.2023 u 19:44
1

BAJ BAJ BAJDEN: Ankete kažu da AMERIČKI PREDSEDNIK može samo da sanja o POBEDI

Predsednik Džo Bajden, koji je ogromnim poverenjem građana 2020. godine pobedio Donalda Trampa u predsedničkoj trci, danas bi mogao samo da sanja o takvom rezulatu.

Skoro polovina glasača uključenih u novu anketu Rasmussen Reports kaže da „nema šanse“ da predsednik Džo Bajden dobije 81 milion glasova na izborima 2020. godine, dok je 66 odsto anketiranih zabrinuto da će na ishod predsedničkih izbora 2024. uticati varanje. Prema anketi od 1.051 verovatnog američkog glasača, sprovedenom od 25. do 27. juna, 49 odsto anketiranih glasača je reklo da se slaže sa izjavom: „Nema šanse da je Džo Bajden dobio 81 milion glasova na izborima 2020. godine“.

RAZBILI ZUBE: PALO 700 UKRAJINSKIH JURIŠNIKA kod Kremene, RUSKI TENK VUČE TROFEJ (VIDEO)

Ovo uključuje 33% birača koji su izjavili da se potpuno slažu. Međutim, 44 odsto glasača reklo je da se ne slaže da „nema šanse“ da je Bajden dobio toliko glasova, dok je 35 odsto reklo da se u potpunosti ne slaže sa tim pitanjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAJ BAJ BAJDEN: Ankete kažu da AMERIČKI PREDSEDNIK može samo da sanja o POBEDI”

  1. Pa tu treba biti obazriv, sta ako uradi, pred Izbore, jedan od svojih poteza kako ume tri u jedan , neki bi bio naravno nezakonit ali bi mozda osvojio srca Amerikanaca koji ne bi prepoznali nezakonite postupke jer oni to ne umeju , neko treba da ih nauci sta je njihovoj vlasti na terenu po Svetu po svim Zakonima ovoga sveta dozvoljeno a sta nije bez obzira na dobitak koji tom prilikom ostvaruju , tako nesto je jednostavno nelegalno , kao i sto je lazna drzava Kosovo koju su napravili .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter