Izvor: Kurir.rs
23.12.2023 u 08:39
1

BAJDEN „SLOMLJENOG SRCA“, NA IVICI SUZA: Kako da se vidaju teške rane?

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da mu je “slomljeno srce“ zbog vesti u kojoj se navodi da je Amerikanca po imenu Gad Hagaj ubila palestinska militantna grupa Hamas kada je napala Izrael 7. oktobra.

BAJDENA BAŠ NE VOLE NJEGOVI: Podržava ga jedva trećina Amerikanaca

“Džil i mene je slomila vest da se sada veruje da je grupa Hamas ubila Amerikanca Gada Hagaja 7. oktobra. Nastavljamo da se molimo za dobrobit i siguran povratak njegove supruge Džudi“, saopštio je Bajden, a prenosi Rojters.

Ranije se smatralo da su Hagaj i njegova supruga Džudit Vajnstin uzeti kao taoci u napadu Hamasa, a izraelski list Harec navodi da je ona i dalje talac u Pojasu Gaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAJDEN „SLOMLJENOG SRCA“, NA IVICI SUZA: Kako da se vidaju teške rane?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter