Izvor: Tanjug
21.07.2022 u 17:40
0

Bajdenov lekar otkrio kako se oseća predsednik SAD nakon što je dobio koronu!

Predsednik SAD Džozef Bajden ima kijavicu, oseća umor i ima povremeno suv kašalj, naveo je njegov lekar Kevin O“Konor u pismu koje je uputio sekretaru za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer, nakon što je objavljeno da je pozitivan na kovid-19.

Blagi simptomi počeli su sinoć, napisao je O’Konor, dodajući da očekuje da će predsednik pozitivno reagovati na lečenje, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bela kuća ranije saopštila je da je Bajden pozotivan na kovid-19.

Sekretar za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer rekla je da Bajden ima blage simptome i da je počeo da uzima Pakslovid, antivirusni lek koji ima za cilj da umanji težinu bolesti, preneo je AP.

Ona je izjavila da će Bajden biti izolovan u Beloj kući i da će nastaviti da obavlja sve svoje dužnosti u potpunosti za to vreme.

LUKAŠENKO: Završetak sukoba u Ukrajini zavisi od Kijeva! Da Rusija nije preduhitrila NATO, Zapad bi izveo napad na nju!

Američki predsednik je, kako je navela Žan-Pjer, jutros bio u kontaktu sa članovima osoblja Bele kuće putem telefona, a učestvovaće i na planiranim sastancima u Beloj kući putem telefona i Zuma iz rezidencije.

Bajden (79) je u potpunosti vakcinisan, primio je dve doze Fajzerove vakcine protiv korona virusa neposredno pre nego što je preuzeo dužnost predsednika SAD, treću dozu vakcine primio je lane u septembru, a četvrtu dozu 30. marta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter