Izvor: Tanjug
25.07.2021 u 21:56
0

BELORUSIJA ĆE PROIZVODITI KINESKE VAKCINE?! Pregovori u toku za čak milion doza!

Belorusija je u pregovorima sa tri kineske farmaceutske kuće o zajedničkoj proizvodnji vakcine protiv kovida, kao i o nabavci milion doza do kraja avgusta, izjavio je danas beloruski ambasador u Kini Juri Senko.

VAŽNO:

DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA ČIJI JE SNIMAK UBISTVA POTRESAO SRBIJU: Vlastimir se sam tukao protiv 10 Veljinih vojnika!

VELIKI DAN ZA ZAPADNU SRBIJU: Poleteli prvi avioni sa čuvenog „DRAŽINOG AERODROMA“

GROZNA SCENA U ODŽACIMA! PEDOFIL NAŠAO BROJ TELEFONA U KONTEJNERU – PA DEVOJČICI SLAO JEZIVE PORUKE: Pozivao ju je na intimne odnose, majka van sebe!

KORONA NE JENJAVA: Raste broj zaraženih i preminulih!

„Danas, pregovaramo sa tri kineska proizvođača vakcina. Nadamo se da će uskoro biti doneta odluka povodom objedinjene proizvodnje vakcina u Belorusiji“, izjavio je Senko.

On je dodao da se nada da će ugovor uskoro biti potpisan.

„Nadamo se da ćemo brzo potpisati ugovor i mislim da će milion doza vakcina stići u Belorusiju krajem avgusta“, rekao je on.

Diplomata se prisetio da je Kina donirala 400.000 doza Sinofarma Belorusiji.

„Ovo je visoko tražena vakcina. Važi za vakcinu sa visokom efikasnošću“, ocenio je Senko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter