Izvor: Tanjug
25.07.2021 u 22:03
0

NAPOKON BOLJA SITUACIJA U VELIKOJ BRITANIJI: Broj zaraženih od korone pao je peti dan zaredom!

Broj novoobolelih od korona virusa pao je peti dan zaredom u Velikoj Britaniji, koja je danas zabeležila 29.173 inficiranih od kovida, dok je preminulo 28 ljudi.

VAŽNO:

DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA ČIJI JE SNIMAK UBISTVA POTRESAO SRBIJU: Vlastimir se sam tukao protiv 10 Veljinih vojnika!

VELIKI DAN ZA ZAPADNU SRBIJU: Poleteli prvi avioni sa čuvenog „DRAŽINOG AERODROMA“

GROZNA SCENA U ODŽACIMA! PEDOFIL NAŠAO BROJ TELEFONA U KONTEJNERU – PA DEVOJČICI SLAO JEZIVE PORUKE: Pozivao ju je na intimne odnose, majka van sebe!

KORONA NE JENJAVA: Raste broj zaraženih i preminulih!

Prethodna četiri dana brojke su se kretale između 31.795 do 46.558 dnevno obolelih, pokazali su podaci vlade.

Bez obzira na pad novoobolelih, broj ljudi koji su hospitalizovani je porastao, pa se u bolnicama u Velikoj Britaniji u petak nalazio 4.401 pacijent, što je najviši broj hospitalizovanih od 22. marta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter