27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

GROZNA SCENA U ODŽACIMA! PEDOFIL NAŠAO BROJ TELEFONA U KONTEJNERU - PA DEVOJČICI SLAO JEZIVE PORUKE: Pozivao ju je na intimne odnose, majka van sebe!

Mate F. (61) iz Odžaka priznao da je polno uznemiravao sugrađanku (14), a njen broj telefona našao u svesci koju je devojčica bacila u kontejner.

Mate F. (61) iz Odžaka osuđen je na osam meseci zatvora zbog polnog uznemiravanja devojčice (14), kojoj je u periodu od avgusta 2020. do 15. maja ove godine slao jezive poruke u kojima ju je pozivao na intimne odnose!

VAŽNO:

Samo u "Dobro jutro Srbijo" DETALJAN PLAN KRIMINALNIH GRUPA! Imamo duboko organizovani kriminal preko klubova i navijača!

STIŽE 20 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Pogledajte kakva će biti prijava i koliko ćemo svi u zbiru da dobijemo!

VUČIĆ NAJAVIO! Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru!

GRMEO JE DVORANOM "MARŠ NA DRINU"!Odbojkašice dominirale nad Dominikanskom Republikom (VIDEO)

Poruke od "Mikija"

Mate F., koji je invalid, priznao je krivicu i sklopio sporazum s Osnovnim tužilaštvom u Somboru, na osnovu kog je i osuđen 9. jula. Majka devojčice koja je pretrpela veliku traumu kaže da su razočarani presudom, ali i besni, jer i dalje žive u strahu od pedofila.

- U avgustu prošle godine ćerka je počela da dobija poruke sa nepoznatih brojeva. U početku joj je neko pisao da je lepotica, pitao je šta radi i neke bezazlene stvari. Poruke su bile potpisane sa Miki. Ćerka je mislila da je to neki dečak iz škole, simpatija, i nije nam ništa pričala. Međutim, u novembru dopisivanje dobija ozbiljnost, počinju da joj stižu odvratne poruke od "Mikija" i dete nam je sve ispričalo - počinje priču majka žrtve.

Ona objašnjava da je odmah sve prijavila policiji i da su, u dogovoru sa inspektorima, ona i suprug nastavili da se dopisuju s "Mikijem", predstavljajući se kao devojčica.

- Dan nakon prijave stigla je poruka: "Znam da si me prijavila, ali ne ljutim se, jer te i dalje volim." Počeli smo da sumnjamo da je to neko iz našeg okruženja. Problem stvara to što svakog puta poruka stiže s drugog broja, ali inspektori su uspeli da lociraju deo grada iz kog se one šalju - kaže sagovornica.

- Poruke koje su stizale postajale su sve ogavnije. "Lepotice, znaš kako mi je tvrd, jesi li nevina? Je l’ se igraš noću sama? Moja ćerka to radi s cuclom, istrlja je malo čiči, pa zaspi", samo su neke od eksplicitnih poruka, dok ni druge nisu bile manje užasne: "Lepotice, ne pravi se luda, hoću da te milujem i j***m. Ja sam muško, a ti žensko i zato ćuti i slušaj šta imam da ti kažem. Ako me ne budeš slušala, napraviću ti bebu" - navodi uznemirena majka sadržaj nekih od uznemirujućih poruka, koje je sada osuđeni Mate F. slao misleći da ih čita njena maloletna ćerka.

Klopka za manijaka

Posle nekog vremena, roditelji devojčice i policajci namamili su Matu F. u klopku.

- Tražio je da se sastanemo, insistirao je da to bude ispred njegove kuće. Naravno, on sve vreme misli da će doći devojčica. Glumila sam ćerku, sakrila sam se u žbun, u mrak, i promenila glas. Pedofil me je dozivao, ali sam ja rekla da se plašim i on je izašao iz dvorišta. Tada su ga policajci ščepali - priča majka i dodaje da je kuća u kojoj živi Mate F. poput jazbine, bez struje i vode.

- Ne želim ni da zamislim šta bi se dogodilo i da li bi moje dete izašlo živo da je ušlo u tu kuću strave! Sramota je da dobije ovako malu kaznu! Šta će se dogoditi kada je odsluži, da li će opet napasti moje ili neko drugo dete? U ćeliji je s drugim pedofilima, šta ako i njima da broj deteta, ispriča im ko je, gde živi? Ne mogu ni da razmišljam, znam samo da živimo u konstantnom strahu - očajna je majka devojčice.

Vodio i evidenciju

Kuća puna dečjeg donjeg veša i slika

Policija je prilikom pretresa kuće Mate F. pronašla mnogo fotografija golih žena, ženski i dečji donji veš, ali i sveske.

- U sveskama je zapisivao kada je kome poslao poruku, koji je sadržaj i sa kog broja telefona! Kod njega je nađeno čak osam mobilnih telefona i 13 SIM kartica. Katastrofa, čovek je vodio evidenciju i vidi se da je poremećen um - kaže majka žrtve i dodaje:

- Pa, mi smo se bukvalno duže dopisivali s njim nego što će on provesti u zatvoru. Taj čovek je dobio i povlastice. Neće platiti sudske troškove, a olakšica je takođe i činjenica da je invalid, jer nema jednu nogu.

Kopao po kontejneru

Žrtvinu svesku našao u đubretu

Majka devojčice objasnila je kako je došlo do toga da Mate F. ima broj njene ćerke.

- Našao je svesku mog deteta iz četvrtog razreda u kontejneru, jer smo mi normalno to bacili. Uzeo je tu svesku na kojoj je pisalo ime i prezime, broj telefona i adresa. Dete je to onako, kao i sva deca, popunilo i ovaj ludak je to našao. Prvo je dete cimao na telefon kako bi čuo glas i kada se uverio da je dete, počeo je sa jezivim porukama - objašnjava majka i dodaje da niko nije pomislio da neka stara sveska može da donese toliki haos kroz koji prolaze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar