Izvor: Happy BSC
27.04.2022 u 07:34
0

BORIS DŽONSON JE U PROGRAMU UŽIVO OŠTRO ZAPRETIO PUTINU! Vladimire, dosta je bilo POVUCI SE iz Ukrajine

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da ne očekuje da će ruski predsednik Vladimir Putin upotrebiti taktičko nuklearno oružje u Ukrajini ukoliko se suoči sa dodatnim vojnim neuspesima.

U intervjuu za Tok TV, Džonson je u utorak rekao da misli da Putin u Rusiji ima dovoljno političkog prostora i podrške da može da odstupi i povuče se iz Ukrajine, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Upitan da li očekuje da će Putin razmišljati o upotrebi taktičkog nuklearnog oružja, ako pretrpi više vojnih neuspeha u Ukrajini, Džonson je rekao da ne misli da će se to dogoditi.

BORIS DŽONSON ZAPRETIO PUTINU I RUSIJI! Prezirem ih! Premijer Velike Britanije nije birao reči u svom napadu

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter