Izvor: Happy BSC
27.04.2022 u 07:17
0

DOŠLO JE DO DIREKTNOG ORUŽANOG SUKOBA RUSIJE I AMERIKE U UKRAJINI! Pentagon je priznao zastrašujuće stvari sa ratišta

Tokom rata u Ukrajini, bilo je bliskih susreta između američkih snaga i „ruskog naoružanja“, posebno bespilotnih letelica, rekao je jedan neimenovani zvaničnik Pentagona tokom današnjeg razgovora sa novinarima.

Bilo je nekoliko preleta bespilotnih letelica u blizini granice sa Belorusijom, nedaleko od nekih naših jedinica„, rekao je američki zvaničnik i dodao da takve situacije nisu izazvale uzbunu na terenu i u Pentagonu, prenosi CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ništa nas to nije uzbunilo, jer to nije bilo nešto na šta ne bismo bili spremni. Ali da, to se dogodilo“, rekao je zvaničnik koji nije mogao da potvrdi da li su dronovi bili beloruski ili ruski, ali je potvrdio da su u svakom slučaju smatrani pretnjom.

IZ PENTAGONA PORUČUJU: Niko ne želi nuklearni rat!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter