Izvor: Objektiv
23.01.2021 u 15:10
0

Bračni par OTEO devojku i držao je 7 godina zaključanu u KOVČEGU, a onda se dogodio veliki preokret

Kameron Huker (65) iz Oregona u zatvoru je već 37 godina. Trebalo bi da bude tamo još mnogo godina, što naravno neće biti moguće.

S druge strane, Kameron je ovog januara tražio da bude pušten na slobodu, ali mu ta želja ni pod tačkom razno neće biti uslišena.

Kolin Sten imala je 20 godina kada je putovala po zapadu SAD. Gledala je da umesto plaćanja autobuske ili vozne karte stopira i to se pokazalo kao fatalna greška. U maju 1977. godine nju su na putu pokupili Kameron i Dženis Huker kako bi je povezli u pravcu Kalifornije.

Ne samo što je nisu odvezli gde joj odgovara, već su je doveli svojoj kući, ubacili u specijalno dizajnirani kovčeg i tamo su je držali 7 godina, povremeno je silujući i mučeći, u zavisnosti od toga kakav je Kameron imao dan na poslu.

Užasan zločin dobio je još više na težini kada je otkriven, kada je javnost čula i informaciju da su Kameron i Dženis Huker tog kobnog dana u autu imali i svoju bebu koja je, dakle, odrastala u kući ne znajući šta se dešava ispod njenih nogu u podrumu.

“Bila sam u šoku, sablažnjena kada su me ubacili u kovčeg. Imala sam nekoliko rupica da mogu da dišem. Zaključavali su ga. Kameron me je na početku boravka kod njih svake nedelje jednom silovao dok ih je njegova žena gledala i uživala u prizoru. Posle silovanja bi njih dvoje predamnom vodili ljubav”, rekla je Kolin kada je oslobođena.

Punih 7 godina trajao je pakao za ovu devojku. Njeni roditelji uspeli su da ubede policiju da brzo oglasi po zemlji da je Kolin tražena, ali ona kao da je u zemlju propala, što je indirektno i bilo tačno.

“Prvo bi me nahranili, a onda su me tukli. Oboje. Nekoliko puta sam doživljavala i elektrošokove. Ne znam koji im je bio cilj, verovatno samo sadistički, da imaju nekog u životu nad kim će da se iživljavaju. Bila sam jaka. Nisam posustajala, iako je bilo i trenutaka kada sam molila Boga da me uzme odmah”, priča Kolin.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ O RAZGOVORU SA MEKLALISTEROM: Treba se usredsrediti na pitanja zajedničkih imenitelja

OTVARANJE PANDORINE KUTIJE: Bolno iskustvo žrtve koju je SILOVAO stric dok mu se žena porađala

DR AŠANIN NAJAVIO: Tri beogradske klinike danas izlaze iz kovid sistema

Kameron Huker ubedio je Kolin da radi za tajnu organizaciju “The Company” koja bi istog momenta ubila njene roditelje i brata ako bi ona uspela da pobegne.

“Posle 4 godine, potpisala sam neki ugovor s njima. Da pomažem njihovoj deci u kući tokom odrastanja, ali da se uveče vraćam u kovčeg. Njima bi govorili tada da teta Kolin ide kući. Nikad nisu otkrili gde sam zapravo bila. U tom periodu shvatio je da se obruč oko njega steže i odveo me je majci da me vidi. Rekao je da smo započeli vezu u Kaliforniji i živimo zajedno. To nije bilo vreme mobilnih telefona i drugih uređaja da odmah može da se utvrdi gde sam zaista bila. Obustavljena je potera za mnom. Morala sam pred njim da se smeškam i izgledam zaljubljeno. Majka je nažalost poverovala, makar pred nama dvoma”, rekla je Kolin u dokumentarcu “Devojka u kovčegu” koji je pre nekoliko godina snimljen.

Klupko se odmotalo 1984. godine na neočekivan način.

Kameronova supruga Dženis je otkačena. Kameron se razveo od nje i oženio je Kolin misleći da je to to. Dženis ga neće prijaviti jer ga se i ona plašila pola života.

Ali, prevario se. Dženis je trebalo 3 meseca da skupi hrabrost i ode u policiju. Kao saučesnik, bila je osuđena na 10 godina zatvora, dok je Kameron dobio 104 godine, od kojih je 37 već odslužio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter