Izvor: Novosti
02.04.2022 u 11:35
0

BRISELOM KOMANDUJE VAŠINGTON! Medvedev opleo po Zapadu i EU

Ukrajina sada teško da će moći da uđe u Evropsku uniju bez saglasnosti NATO-a kao „višeg partnera“ i bez članstva u ovoj alijansi. Ovo mišljenje je u subotu na svom Telegram kanalu izneo zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

– Naš stav je poznat Ukrajincima: ako postoji takva želja, pridružite se, bila bi čast da vam se članstvo ponudi. A čini se da i Evropljani sada zaista žele Ukrajinu. Postoji samo jedan problem: iskustvo poslednjih godina sa Crnom Gorom i Severnom Makedonijom pokazuje da se ulazak u EU dešava samo kroz NATO – rekao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Medvedev je podsetio da je reč o međuzavisnim organizacijama, ali „u evropskim okvirima, politički korektno rečeno, partnerima“. 

Istovremeno, nastavio je, Vašington je „glavni” u NATO-u, a sama alijansa u odnosima sa EU je „stariji partner, zreliji, rođen 1949. godine, za razliku od još uvek mlade, tridesetogodišnje – Evropske unije.“

– Dakle, Briselom u celini takođe komanduje Vašington, iako Brisel to ne voli da prizna. I zato se postavlja pitanje: kako u EU bez članstva u NATO? Bez saglasnosti „starijeg“ partnera i ulaska u alijansu? Nema odgovora – rezimirao je zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter