Izvor: BSC Happy
21.06.2023 u 13:06
0

ČUJU SE ZVUCI: Otkrili podvodnu buku sa olupine „TITANA“

Kanadska vojna letelica za nadzor otkrila je podvodnu buku tokom masovne operacije koja je u sredu ujutru tražila podmornicu u udaljenom delu severnog Atlantika koja je nestala dok je pet ljudi spuštala do olupine broda "Titan".

Saopštenje američke obalske straže nije preciziralo šta spasioci veruju da bi buka mogla biti, iako je ponudila tračak nade za one koji su izgubljeni na Titanu, jer procene pokazuju da bi kiseonika za jedan dan moglo da ostane ako brod bude još uvek funkcioniše.

NI MINUT PREDAHA NEPRIJATELJU: RUSI „SIPAJU“ METKE PO JURIŠNICIMA (VIDEO)

U međuvremenu, ostaju pitanja o tome kako bi timovi mogli da stignu do izgubljene podmornice, koja bi mogla biti duboka i do 3.800 metara ispod površine u blizini vodene grobnice istorijskog okeanskog broda. Novootkrivene optužbe takođe sugerišu da su davana značajna upozorenja o bezbednosti plovila tokom njegovog razvoja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter