Izvor: Tanjug
05.01.2023 u 07:56
0

DA LI ĆE BAJDENOV POTEZ IZAZVATI NOVE NEMIRE? Amerikanci šalju MOĆNO oružje Ukrajini

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da Amerika razmatra da pošalje borbena vozila Bredli u Ukrajinu, kako bi pomogla Ukrajincima u borbi protiv ruske invazije.

Na pitanje da li je ta opcija na stolu, Bajden je u sredu novinarima tokom posete Kentakiju odgovorio potvrdno, prenose mediji.

Istovremeno, američki predsednik izrazio je zabrinutost zbog načina na koji se Kina nosi sa novim širenjem kovida-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bajden je rekao i da namerava da poseti američko-meksičku granicu, navodi Rojters i dodaje da bi predsednika SAD 9. i 10. janura trebalo da otputuje u Meksiko Siti na samit severnoameričkih lidera, gde će se sastati sa meksičkim predsednikom Andresom Manuelom Lopezom Obradorom i kanadskim premijerom Džastinom Tridoom.

BAJDEN BEZ STEGE ODBIO ZAHTEV ZELENSKOG: Ukrajinski predsednik tražio rakete ATACMS dometa do 300 kilometara!

Bajden i lider republikanske većine u Senatu Mič Mekonel pojavili su se u sredu zajedno na mostu u Kentakiju, u nameri da prikažu saradnju između dve rivalske stranke i nagoveste dalji politički kurs kojem se u narednim mesecima nada Bela kuća, dodaje britanska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter